Loading...

Ariston Bojler szerviz Budapesten

Üdvözöllek a Briák László Ariston Bojler Szerviz oldalán!

Kedves Ügyfeleink!

Briák László vagyok, és örömmel köszöntelek weboldalunkon, ahol szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel az Ariston bojlerek teljes körű szervizszolgáltatását kínáljuk Budapesten és környékén.

Szolgáltatásaink:

 1. Ariston Bojler Szerviz és Javítás:

  • Tapasztalt és szakértő csapatunk gondoskodik Ariston bojlerének hibafeltárásáról és azok hatékony javításáról. Bármilyen problémával is szembesülsz bojlereddel kapcsolatban, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.
 2. Bojler Karbantartás és Tisztítás:

  • Az Ariston bojler rendszeres karbantartása kulcsfontosságú a hosszú élettartam és a hatékony működés érdekében. Szolgáltatásaink magukba foglalják a bojler tisztítását és karbantartását, hogy mindig optimális teljesítményt biztosítsunk.
 3. Bojler Csere és Beüzemelés:

  • Ha bojlered cserére szorul, vagy új Ariston bojlert szeretnél beszerezni, segítünk a megfelelő típus kiválasztásában, elszállításban és az új bojler beüzemelésében.
 4. Gyors és Rugalmas Szolgáltatás:

  • Értjük, hogy a melegvíz elengedhetetlen a mindennapi élethez. Ezért rugalmas munkaidővel és gyors reagálással állunk rendelkezésedre, hogy minél hamarabb helyreállítsuk bojlered működését.

Miért minket válassz?

 • Tapasztalt Szakembercsapat: Szakértő csapatunk rendelkezik az Ariston bojlerek terén szerzett gazdag tapasztalattal és szaktudással.
 • Gyors és Hatékony Szolgáltatás: Gyors reagálással és hatékony problémamegoldással biztosítjuk, hogy minél hamarabb visszanyerhesd a melegvízellátásodat.
 • Megfizethető Árak: Transzparens és megfizethető árakkal állunk rendelkezésedre. Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Bízd ránk Ariston bojlered gondjait, és garantáljuk, hogy profizmusunkkal és szívvel-lélekkel végzett munkánkkal elégedett leszel!

Ha kérdéseid vannak vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődnél, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Szívesen segítünk!

Köszönjük, hogy minket választasz!

Üdvözlettel, Briák László és a Szervizcsapat

IMG 6048
ariston szerviz
IMG 0623

Ariston bojler története - Briák László

Az Ariston bojlerek globálisan elismert minőséget képviselnek. Ahhoz, hogy bojlered hosszú élettartamú és zavartalan működésű legyen, évente legalább egyszer szakembert kell hívni a rendszeres karbantartás érdekében.

Bármilyen kiváló minőségű bojlerről van szó, legyen az gázüzemű vagy villanybojler, még az Ariston készülékek esetében is kulcsfontosságú a rendszeres, éves vízkőtelenítés és átvizsgálás. Az Ariston bojlerek akár 25-30 évig is kifogástalanul működhetnek, feltéve, hogy minden évben szakember ellenőrzi és kitisztítja a készüléket.

Budapesten több helyen elérhető Ariston szerviz, amelyek gyorsan és hatékonyan javítják bojleredet. Az azonnali értesítés és beavatkozás kritikus fontosságú meghibásodás esetén, függetlenül attól, hogy gáz- vagy villanybojlerrel van-e dolgunk. Az időben elvégzett szervizmunka megakadályozhatja a komolyabb problémákat, beleértve az esetleges tragédiát is.

Budapest szervizei rendszerint azonnal reagálnak és rövid időn belül megoldják a problémát. Gyorsaságuk és hatékonyságuk mellett kiemelkedő szolgáltatásaik közé tartozik, hogy egyes szervizeik egy órán belül kiszállnak és megjavítják Ariston bojleredet. Fontos, hogy telefonos hibabejelentésnél pontosan leírd a bojler típusát és a probléma részleteit.

Az Ariston bojlerek gyártója és szervizhálózata változó módon 1+1, 3 vagy akár 7 év garanciát biztosít. A garanciális idő alatt a szervizek díjmentesen végzik a javítást, feltéve, hogy az Ariston szerviz feltételeinek megfelel. Az egyedülálló garancia lehetőséget kínál a készülék komplett elektronikájának 7 éven belüli cseréjére, amennyiben a karbantartásokat időben és jogosult szerviz végzi.

Végezetül, a fővárosi Ariston szervizek rugalmas árképzéssel rendelkeznek, és minden esetben pontos ajánlatot adnak a hiba vagy karbantartási feladat ismeretében. Az Ariston bojler rendszeres karbantartása nemcsak meghosszabbítja a készülék élettartamát, hanem biztosítja a további minőségi működést is.

Gázszerelő - Gázszerelés Provi Domus Kft

Az Ariston villanybojler vízkőtelenítése egy fontos karbantartási tevékenység, amelynek célja a bojler hatékony működésének és hosszú élettartamának biztosítása. A vízkőtelenítés során a bojler belsejében és vízmelegítő rendszerében felgyülemlett vízkövet távolítják el, amely idővel károsíthatja a berendezést és csökkentheti annak teljesítményét. Íme néhány lépés, amelyek segíthetnek az Ariston villanybojler vízkőtelenítésében:

 1. Készülék Kikapcsolása:

  • Ellenőrizd, hogy a bojler ki legyen kapcsolva, és húzd ki a hálózati csatlakozót a fali aljzatból. Fontos, hogy a bojler ne legyen áram alatt a karbantartás során.
 2. Vízlezáró Szelep Bezárása:

  • Zárd el a bojlerrel összekötött hideg és meleg víz ellátó szelepeket. Ez megakadályozza, hogy víz kerüljön a bojlerbe a karbantartás során.
 3. Vízürítő Csap Kinyitása:

  • Nyisd ki a bojler alján található vízürítő csapot. Ez segít az esetlegesen maradt víz eltávolításában, és megkönnyíti a karbantartást.
 4. Vízkőoldó Szer Felhasználása:

  • Az Ariston által ajánlott vízkőoldó szert készítsd el a csomagoláson található utasításoknak megfelelően. Ezután öntsd az oldatot a bojler belsejébe a víztartályba.
 5. Vízkőtelenítési Ciklus Indítása:

  • Ha a vízkőoldó szer a víztartályban van, indítsd el a bojler vízkőtelenítési ciklusát a bojler vezérlőpaneljén kijelölt beállításoknak megfelelően. A ciklus során a vízkőoldó oldat átfolyik a rendszeren, és eltávolítja a lerakódott vízkövet.
 6. Vízkőtelenítés Utáni Öblítés:

  • Miután befejeződött a vízkőtelenítési ciklus, zárd le a vízürítő csapot, majd nyisd meg a hideg és meleg víz ellátó szelepeket. Engedd át néhányszor a vizet a rendszeren, hogy alaposan kiöblítsd az oldatmaradékokat.
 7. Bojler Újraindítása:

  • Csatlakoztasd vissza a bojlert az áramforráshoz, majd kapcsold be. Ellenőrizd, hogy a bojler normálisan működik-e.

Fontos megjegyezni, hogy a vízkőtelenítés folyamatát évente legalább egyszer el kell végezni, hogy megőrizd az Ariston villanybojler hatékonyságát és meghosszabbítsd élettartamát. Ha bizonytalan vagy a folyamatban, mindig olvasd el az Ariston bojlered használati útmutatóját, vagy kérj segítséget egy szakembertől.

To top