Loading...

Cirkó csere 1 nap alatt

Cirkó csere 1 nap alatt

Cirkó Csere: Fontos Lépés a Hatékonyabb Fűtésért

A cirkófűtő rendszerek népszerű és hatékony módja az otthonok fűtésének, amelyek hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhetnek. Azonban idővel elkerülhetetlenné válhat a cirkó cseréje. A cirkó cseréje egy fontos lépés a fűtés hatékonyságának és megbízhatóságának megőrzésében. Nézzük meg, miért érdemes minket választania a cirkó cseréjéhez!

Miért Válasszon Minket a Cirkó Cseréjéhez?

 • Biztonság: Képzett szakembereink minden előírást betartanak, hogy Ön biztonságban legyen.
 • Pontosság: Időben érkezünk és a megbeszélt határidőre végezzük el a munkát.
 • Tapasztalat: Több mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk a cirkó fűtés szerelés terén.

Szolgáltatásaink

 1. Cirkó csere: Vállaljuk régi cirkó kazánok cseréjét a legjobb árakon. Egy nap alatt megoldható, előzetes egyeztetéssel és helyszíni felméréssel.
 2. Kondenzációs cirkó csere: Energiahatekonyságot növelő kondenzációs cirkók telepítése.
 3. Gépészeti szerelés: Magában foglalja az új építésű ingatlanok vagy felújítások során az új vízvezeték-rendszer kiépítését.
 4. Égéstermék-elvezető kiépítése: Biztonságos és hatékony égéstermék-elvezető rendszer kiépítése.
 5. Fűtési hálózat gépi átmosása: Alapos tisztítás a hosszú távú megbízhatóság érdekében.
 6. Prémium minőségű iszapleválasztó beépítése: Megakadályozza a rendszer eltömődését és meghibásodását.
 7. Szakhatósági ügyintézés: Minden szükséges engedély és dokumentáció beszerzése.
 8. Garanciális készülék beüzemelés: Szakszerű beüzemelés, hogy a készülék azonnal használatra kész legyen.
 9. Teljes körű kivitelezés kulcsrakész átadással: Mi mindent elintézünk Ön helyett, Önnek csak élveznie kell a végeredményt.

Víz-Gáz-Fűtés Szerelés

 • Vízszerelés: Vízvezeték rendszer tervezése és telepítése új építésű ingatlanokban vagy felújítások során.
 • Gázszerelés: Gázvezetékek és gázhálózatok kiépítése, cirkók és kazánok beszerelése, tervezéssel és engedéllyel, műszaki átadással és garanciával.
 • Padlófűtés szerelés: Kényelmes és egyenletes hőeloszlást biztosít az egész helyiségben.

Felmérést Szeretne?

Kérjen helyszíni felmérést most, hogy szakértőink pontos árajánlatot készíthessenek Önnek. Szívesen segítünk minden lépésben, hogy otthona fűtése biztonságos és hatékony legyen.

Cirkó Fűtés: Kényelmes, Hatékony és Energiahatékony Fűtési Megoldás

A cirkó cseréje nem csak a fűtési rendszer hatékonyságát növeli, hanem a komfortérzetét is javítja. A modern cirkófűtő rendszerek nemcsak energiatakarékosabbak, hanem megbízhatóbbak is. Mestervizsgával rendelkező szakembereink állnak az Ön rendelkezésére! Precíz és pontos munkavégzést biztosítunk minden ügyfelünk számára.

Akciós Ajánlat

Most kivételes ajánlatunkkal cserélje le régi cirkóját! Az ARISTON Genus One 30kW kondenzációs gázkazán telepítése most mindössze 1.590.000 Ft-tól, amely tartalmazza a teljes körű kivitelezést, kéménybéleléssel és 5 év garanciával.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és gondoskodjon otthona fűtéséről a legjobb kezekben! Várjuk jelentkezését, és örömmel állunk rendelkezésére!

Tisztelettel, Briák László

 • Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa,

 

 • Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata,

 

 • Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna,

 

 • Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Miért Érdemes Kondenzációs Gázkazánra Váltani?

Gazdaságos és Biztonságos Fűtési Megoldás

A kondenzációs gázkazánok választása hosszú távon gazdaságos és biztonságos megoldást kínál otthoni fűtésére. Ezek a modern fűtési rendszerek kiemelkedő hatékonysággal működnek, mivel képesek visszanyerni a füstgázokban rejlő hőenergiát, ami a hagyományos kazánok esetében egyszerűen a kéményen át távozik. Ez az energia-visszanyerés lehetővé teszi, hogy kevesebb gáz felhasználásával több hőt termeljenek, így jelentős mértékben csökkentve a fűtésszámlákat.

Kiemelkedő Hatékonyság és Alacsony Költségek

A kondenzációs gázkazánok hatékonysága abban rejlik, hogy a füstgázok hőjét is hasznosítják, így kevesebb energiafelhasználással több hőt állítanak elő. Ez nemcsak a fűtésszámlákat csökkenti, hanem környezetbarát megoldás is. A gazdaságosság mellett a kondenzációs gázkazánok adaptálhatósága is előnyös, hiszen a különböző energiaárak változásai ellenére is stabilan alacsony költségeket garantálnak a hőenergia-termelés terén.

Fejlett Biztonsági Funkciók

A kondenzációs gázkazánok új generációs tervezése és műszaki megoldásai kiemelkedő biztonságot nyújtanak. Beépített biztonsági rendszerekkel rendelkeznek, mint például túlmelegedés elleni védelem és szén-monoxid szivárgás érzékelők, amelyek garantálják a lakókörnyezet biztonságát. Ezen technológiák fejlett ellenőrzési és hibadiagnosztikai funkciói biztosítják, hogy a rendszer mindig a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően üzemeljen.

Megbízhatóság és Hosszú Élettartam

A rendszeres karbantartás mellett a kondenzációs gázkazánok rendkívül megbízhatóak, csökkentve a váratlan meghibásodások és balesetek kockázatát. Ezek a kazánok hosszú élettartamot biztosítanak, így befektetése hosszú távon megtérül.

 

A kondenzációs gázkazánra váltás nemcsak a fűtési költségek csökkentésében segít, hanem a biztonság és a megbízhatóság terén is jelentős előnyöket kínál. Válassza a kondenzációs gázkazánokat, hogy otthona fűtése gazdaságosabb, biztonságosabb és környezetbarátabb legyen.

Kapcsolatfelvétel

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk, és tudjon meg többet a kondenzációs gázkazánok előnyeiről!

 • Telefon: ✆ 06 (70) 164 – 4000 (Non-stop hívható!)
To top