Loading...

Családi ház & Lakás

Radiátor csere: Ha a radiátor nem működik megfelelően, vagy korrodálódott, akkor lehet, hogy szükség van rá, hogy lecseréld. A radiátor cseréjének fontos része a meglévő csövek ellenőrzése és javítása, ha szükséges, mielőtt új radiátort szerelnének fel.

Szifon csere: A szifon a lavór vagy zuhany alatt lévő lefolyó rendszer része, amely megakadályozza a víz és a szennyvíz visszafolyását. Ha a szifon eltömődött, vagy elromlott, akkor cserére van szükség.

Csőtörés javítás: A csőtörés a vízvezeték rendszer legkevésbé várt problémája lehet, amelynek megoldásához sürgős csere vagy javítás szükséges. A csőtörés javításának folyamata magában foglalhatja a megsérült cső kicserélését, valamint a környező csövek ellenőrzését és javítását, ha szükséges.

Szennyvízcsatorna javítás és csere: A szennyvízcsatorna a lakás szennyvizeinek elvezetését biztosítja a közösségi szennyvízrendszerbe. Ha a csatorna eltömődött, vagy elromlott, akkor javításra vagy cserére van szükség.

Új vízvezeték kiépítése: Ha egy lakásban nincs megfelelő vízvezeték, vagy a meglévő rendszer elavult, akkor új vízvezeték kiépítése lehet szükséges. Az új vízvezeték kiépítésének folyamata magában foglalhatja a csövek beépítését, a csatlakozásokat a víz- és szennyvízvezeték rendszerhez, valamint a végleges beállításokat.

Vízszivattyúzás: A vízszivattyú a lakásban lévő víznyomás növelését biztosítja. Ha a víznyomás alacsony, vagy ha a vízszivattyú meghibásodott, akkor cserére vagy javításra van szükség.

Az összes fent említett munka elvégzése szakértelmet és megfelelő eszközöket igényel, ezért ajánlatos szakembert megbízni a munkálatok végzésével. Biztosítani kell, hogy a munkálatok megfelelően végrehajtódjanak, hogy biztosítsák a megfelelő vízellátást és vízelvezetést, valamint a biztonságos működést.

Milyen lakáson belüli és kívüli vízvezeték szerelési szolgáltatásokat nyújtunk Budapesten és környékén?

Budapest összes kerületében vállalunk vízvezeték szerelést fix áron: 06 (70) 164 – 4000 0 – 24 hívható, mert pl a csőtörés nem várhat!
 
 
 

Radiátor csere

Vállalunk radiátor cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Radiátor cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Radiátor csere

Szifon csere

Vállalunk mosogató szifon cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Szifon cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Szifon csere

Csőtörés

Vállalunk csőtörés helyreállítást Budapesten 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Csőtörés elhárítás

Fagytalanító csap csere

Fagytalanító csap cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Fagytalanító csap csere

Szennyvízcsatorna javítás és csere

Vállalunk szennyvízcsatorna javítás és cserét.

Szennyvízcsatorna javítás és csere

Új vízvezeték kiépítése

Egy vízvezetéket a 0-ról nagyon nehéz megtervezni és kiépíteni, cégünk vállalja új vízvezeték szerelés megtervezését és kiépítését.

Új vízvezeték kiépítése

Vízszivattyúzás

Áradások, soha nem látott hevességű esőzések tarkítják a mindennapjainkat. Egykor, évekkel ezelőtt legfeljebb a tévében lehetett olyan képsorokkal találkozni, amik ma a valóságunkat alkotják.

Vízszivattyúzás

 
To top