Loading...

Dömötör és Geberit wc tartályok bemutatása

Geberit wc tartály

Dömötör WC tartályok: Hatékony és megbízható vízvezeték szerelési megoldás. A Geberit WC tartály is jó lehet:

A Dömötör WC tartály egy olyan eszköz, amely a WC-hez csatlakozik, és a vízmennyiség és a víznyomás szabályozásával biztosítja a WC ürítésének hatékony és tisztességes működését.

A Dömötör WC tartályok jellemzői

A tartályban található egy úgynevezett töltő szelep, amely a tartályban lévő vizet tölti fel, amikor a WC-t öblítjük. A tartályban található egy leeresztő mechanizmus is, amely lehetővé teszi, hogy a tartályban lévő víz az öblítő gomb megnyomása után lefolyjon a WC-csészébe, hogy az eltávolítsa a szennyet.

A Dömötör WC tartályok jellemzően két működési módra képesek:

 1. Kézi öblítés: A felhasználó a WC tartályán található öblítőgombot vagy karját használja az öblítéshez. Az öblítési idő és a víz mennyisége a gomb vagy kar használatával szabályozható.
 2. Automatikus öblítés: A WC tartályában található szenzorok érzékelik, amikor valaki használja a WC-t, és automatikusan öblítik a WC-t. Az automatikus öblítés időtartama és a víz mennyisége előre beállítható, és általában kevesebb vizet használ az öblítéshez, mint a kézi öblítés.

Összességében a Dömötör WC tartályok hatékony és megbízható működést biztosítanak, és sokféle funkcióval rendelkeznek, hogy megfeleljenek a felhasználók egyedi igényeinek.

Dömötör WC tartályok főbb részeit

 • Tartálytest: A tartálytest a tartály fő eleme, amely tartalmazza a vizet a WC öblítéséhez. A tartálytest lehet különböző méretű és formájú, és általában műanyagból vagy kerámiából készül.
 • Töltő szelep: A töltő szelep a tartályban található és felelős a víz feltöltéséért, amikor az öblítőgombot megnyomjuk. A szelepet általában a tartály alján találjuk, és a vízcsövekhez van csatlakoztatva.

  Ezek a Dömötör WC tartályok főbb részei, de a konkrét modelltől függően lehetnek további részek vagy funkciók is.

  Geberit WC tartályok jellemzői

  A Geberit WC tartályok egy svájci vállalat termékei, amelyek a modern WC-k és bidék hatékony működését biztosítják. A tartályok általában falba építhetők, és lehetővé teszik a WC-csésze vagy bidé hatékony öblítését.

  Funkciók és előnyök

  A Geberit WC tartályok számos funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a felhasználók életét. Ezek közé tartozik például:

  1. Dupla öblítési rendszer: Lehetővé teszi a víz mennyiségének és nyomásának szabályozását a WC tartályban. Ez segít csökkenteni a vízhasználatot és javítja a vízhatékonyságot, mivel a felhasználók csak akkor használnak annyi vizet, amennyire valóban szükségük van.
  2. Zajcsökkentő funkció: Lehetővé teszi a csendes és zavartalan WC-használatot.
  3. Könnyen tisztítható és karbantartható kialakítás: Minimalizálja a karbantartási igényeket.

Geberit WC-tartály AP110 főbb részei

 • Tartálytest: A tartálytest a tartály fő eleme, amelyGeberit AP 116 WC tartaly Budapesten tartalmazza a vizet a WC öblítéséhez. A tartálytest műanyagból készül, és egy központi oszloppal van ellátva, amely segítségével könnyen lehet beállítani a vízszintet.
 • Töltő szelep: A töltő szelep a tartályban található és felelős a víz feltöltéséért, amikor az öblítőgombot megnyomjuk. A szelepet általában a tartály alján találjuk, és a vízcsövekhez van csatlakoztatva.
 • Leeresztő mechanizmus: A leeresztő mechanizmus felelős a WC tartályából a víz leengedéséért a WC-csészébe, hogy eltávolítsa a szennyet. Az AP110 modellben az öblítőgomb felelős a mechanizmus aktiválásáért.
 • Töltőcső: A töltőcső a töltő szelepet a vízvezetékhez köti. A töltőcső lehet műanyag, réz vagy rozsdamentes acélból készült.
 • Ólomzsinór: Az ólomzsinór a tartályban található és a leeresztő szelepet húzza le, amikor az öblítőgombot megnyomjuk. Az ólomzsinór hosszúsága állítható a megfelelő vízszint beállításához.
 • Zárófedél: A zárófedél a tartály tetején található és a WC tartályát lezárja. A Geberit AP110 tartályhoz általában a Sigma zárófedél tartozik, amely stílusos kialakítása és zajcsökkentő funkciója miatt népszerű.

  Összességében a Geberit WC tartályok nagyon hatékonyak és megbízhatóak, és a modern WC-k és bidék hatékony működését biztosítják, így nagyon népszerűek az építőiparban és a lakosság körében is.

Geberit AP116-ot ajánlanám neked

Ha egy modern, elegáns és megbízható falon kívüli öblítőtartályt keresel, akkor a Geberit AP116-ot ajánlanám neked. Ez a kifinomult megjelenésű öblítőtartály lágy vonalakkal és minőségi anyagokból készült, így garantáltan hosszú távon megbízható működést biztosít. A tartály két mennyiséges öblítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a takarékos vízfelhasználást, a szilikon gyűrű pedig tovább növeli az öblítő tartály hosszú élettartamát. Ha elegáns, de ugyanakkor megbízható öblítőtartályra van szükséged, a Geberit AP116 lesz a tökéletes választás!

világszerte, ami a Geberit cég hosszú távú megbízhatóságának és minőségi termékeinek bizonyítéka.

Geberit AP116 mennyibe kerül? 16.000 Ft + a beszerelési költség

A Geberit AP116 öblítőtartály páralecsapódás ellen szigetelt és alacsony zajkibocsátású, ami azt jelenti, hogy nemcsak hatékonyan működik, hanem csendes is. A tartály kétmennyiséges öblítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a takarékos vízfelhasználást, és alacsonyra is szerelhető, így még több helyet spórolhatunk a fürdőszobában.

A Geberit AP116 öblítőtartály vízcsatlakozása balról, jobbról vagy hátul középen is elérhető, így kényelmesen telepíthető bármilyen fürdőszobában. Az öblítővíz-mennyiség beállítási tartománya 6 / 7,5 l, a működtető erő az öblítés stop nyomógomb kezeléséhez pedig kevesebb, mint 20 N, ami kényelmes használatot biztosít.

A csomag tartalmazza az öblítőcsövet 23 x 23 cm, ø 50/44 mm méretben, a rögzítőanyagot és a flexibilis csövet 3/8″. Az öblítőtartály fejlett öblítési technológiával rendelkezik, amely a több millió sikeres működésen keresztül bizonyította hatékonyságát. Ha megbízható, hatékony és takarékos öblítőtartályra van szükséged, a Geberit AP116 a tökéletes választás háztartásokban és közösségi épületekben egyaránt.

A Geberit falon kívüli tartályok kiemelkedő jellemzője a gyors és egyszerű szerelhetőség bármilyen építési helyzetben. A tartályok kiváló minősége és megbízhatósága a számos öblítési mechanizmuson végzett teszteknek köszönhető. A Geberit folyamatosan fejleszti termékeit, amelyek között évente közel 20 új szabadalom is szerepel, köztük a falon kívüli tartályok választéka is.

A Geberit falon kívüli tartályok büszkesége a halk öblítés és a gyors töltés. A legújabb fejlesztés a tartályoknál a speciális bedobónyílás, amely lehetővé teszi a vízkezelő tabletta egyszerű és gyors behelyezését a tartályba.

A Geberit falon kívüli tartályok víztakarékos kétmennyiséges és öblítés-stop funkcióval rendelkeznek, így készen állnak a természeti erőforrásokat kímélő jövőre. A víztakarékos öblítési technológia lehetővé teszi, hogy a tartályok környezetbarát módon működjenek, miközben hatékonyan és megbízhatóan teljesítenek.

Összességében a Geberit falon kívüli tartályok a kiváló minőség, a megbízhatóság, az egyszerű és gyors szerelhetőség, a kényelem és a környezetbarát működés jellemzőit ötvözik. Ha olyan falon kívüli tartályt keresel, amely minden szempontból kielégíti az igényeidet, a Geberit termékei a tökéletes választások lehetnek.

To top