Loading...

Villanybojlerek

villanybojlerek

Vízvezeték szerelő cégünk a következő szolgáltatást nyújtja Budapesten: villanybojler beszerzése és beüzemelése, a régi elszállítása.

Amikor azt látjuk a bojlerünkön, hogy már csak döcög avagy olyan sárga mint egy kukorica (mert olyan régi), akkor eljött a csere ideje. Attól, hogy valami régi az nem probléma, itt a technológia fejlődése miatt érdemes váltani. A mai világban és a jövőben is az energia egy nagy kincs és erre a bojler gyártó cégek is odafigyelnek. Minden éven jönnek ki az újabb és újabb ECO megoldások a kevesebb áram vagy gáz felhasználás érdekében.

Nem mindenki bojler szakértő! Nincs is ezzel semmi baj, mivel nem érthet mindenki mindenhez. Több mint 150 szakma létezik és ezek csak a szakmák! Ugyan ki az, aki mindenhez ért? SENKI.

Ezért vízvezeték szerelő csapatunk úgy döntött, hogy segít a döntéshozatalban azoknak akik nem tudják, hogy mitévők legyenek. Beszerezzük -> elhozzuk -> beüzemeljük és kész. Igen a vízvezeték szerelők is szereli a villanybojlereket is.

Több mint +630 bojler kapható jelenleg a piacon több mint +20 gyártótól. Ezeket 3 kategóriába soroljuk: villany, gáz, kombinált. Akkor most jöhet a kérdés, hogy melyiket is válasszam? Olcsó húsnak híg a leve mondás a bojler piacon nem állja meg a helyét. Ugyanis egy 60-80ezres bojler és tökéletesen ki tudja elégíteni a háztartás igényeit. 150-350ezer között is sokan vásárolnak bojlereket de a kérdés, az hogy kell e az nekünk?


Hozzuk, visszük, cseréljük AKCIÓ!! Mit kell tenni ahhoz, hogy egy új bojler legyen a falon? Minket hívni és mi mindent elintézünk!

Az Akció a készlet erejéig tart!
AKCIÓ!! Aqva80 Villanybojler 160.000 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Z80 ErP Villanybojler 180.000 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Zv80 ErP Villanybojler 200.000 Ft

+ 80 literes

+ Szállítással

+ Szereléssel


AKCIÓ!! Aqva120 Villanybojler 170.000 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Z120 ErP Villanybojler 200.000 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Zv120 ErP Villanybojler 246.000 Ft

+ 120 literes

+ Szállítással

+ Szereléssel


AKCIÓ!! Aqva200 Villanybojler 240.900 Ft
AKCIÓ!! Hajdu Zv200 ErP Villanybojler 279.680 Ft

+ 200 literes

+ Szállítással

+ Szereléssel


Fontos: a weboldalon feltüntetett árak nem tényleges árak, csak tájékoztató jellegel vannak feltüntetve.

Mielőtt vízmelegítőt vásárolnál, figyelj oda a következőkre:

  • Kapacitás: Azt, hogy mekkora vízmelegítőt kell venned, az alapján határozd meg, hány ember él a háztartásodban és mennyit használnak melegvizet.

  • Hatékonyság: Az energiaköltségek csökkentése érdekében válassz magas energiahatékonyságú vízmelegítőt.

  • Visszanyerési arány: Azt jelzi, hogy egy óra alatt mennyi meleg vizet tud előállítani a fűtőberendezés. Győződj meg róla, hogy az igényeidnek megfelel.

  • Garancia: Nézd át, hogy mennyi időre és milyen feltételek mellett ad garanciát a gyártó.

  • Biztonsági jellemzők: Olyan funkciókat keress, mint a túlmelegedés elleni védelem és a szivárgásérzékelő, hogy biztonságban tudd tartani magad

  • Telepítés: Figyelembe kell venni a telepítés költségeit és egyszerűségét, főleg ha te telepíted a fűtőberendezést.

  • Márka hírneve: Kutass utána a márkának és olvass el véleményeket, hogy megbizonyosodj arról, hogy megbízható és jó teljesítményt nyújt a kiválasztott fűtőberendezés.

To top