Loading...

Vízvezeték szerelés árak

vizvezetek-szerelo-korrekt-aron

A vízvezeték szerelés egy nagyon szép szakma mert olyan problémákat oldunk meg, ami megkeseríti más emberek életét. Sok esetben olyan komoly problémák akadnak, amikor élhetetlen lesz a ház. Cégünk felveszi a harcot a víz ellen és olcsón, gyorsan helyre teszi azt. Minden elvégzett munkára garanciát adunk, így nem kell félni az újabb problémáktól. Amennyiben probléma van a munkánk után, azonnal megyünk és garanciába kijavítjuk azt.

A vízvezeték szerelés nem olcsó mulatság, mert nem minden bokorban terem jó és megbízható vízvezeték szerelő. Ezért a piac a vízvezeték szerelési árakat folyamatosan tolja felfelé, mert megteheti. Nincs szakember, ami annyit tesz, hogy sok a munka. Cégünk 10 éve foglalkozik vízvezeték szereléssel és FIX áron dolgozik. Nem a munka után találjuk ki az árakat!

A mai világban már nem a vízvezeték szerelő a legvonzóbb szakma. Ki akarna sárban, hidegben, ásni vagy ragasztgatni? Mikor itt vannak a nagyon jól fizető számítástechnikai meg irodai munkák a jó melegben és száraz körülmények között a fizikai munkáról nem is beszélve. Azonban mégis szükség van vízvezeték szerelőre mert magától a csőtörés avagy a szifoncsere nem fog megoldódni. Ki akarna azzal bajlódni egy átdolgozott nap után, hogy kicseréljen egy csapot? De itt nem csak a bajlódáson van a hangsúly hanem a szaktudáson is!

De nem kell megijedni mert még vannak jó vízvezeték szerelők akik természetesen mi vagyunk. Mi nekünk nem tetszik a számítógépes munka, mi szívesebben javítjuk meg a vízhálózatot vagy egy csőtörést stb… Vízvezeték szerelő szakembereink nem a mostani fiatal korosztály hanem a középkorú. Azaz munkán nőttek fel és szeretik is ezt csinálni és sosem váltanának irodai munkára.

Miért is fontos az, hogy a mi vízvezeték szerelőink nem átképzett vízszerelők hanem már ezzel kezdték a legeleje óta?

Azért mert a mai rohanó világban csökkenő tendenciában van a lakosság növekedése (Magyarország). Ezért a szakmákat a lehető leggyorsabban próbálják meg megtanítani a tanulókkal. Képzeljük el, hogy egy vízvezeték szerelő 1980-ban évekig tanulta a szakmát most meg fél év alatt is meg lehet szerezni ugyan azt és akár online oktatással is.

A mi szakembereink a régi rendszer szerint képzettek így minden tudnak és bármi meg tudnak csinálni és még garanciát is adunk. Ez egy jó üzlet.

Mi szabja meg egy vízvezeték szerelés árát?

A vízvezeték szerelés egy elég nagy témakör, ide tartozik sok féle munka pl: radiátor csere, sarokszelep csere, fürdőkád csere, wc tartály javítás, csaptelep csere, wc csésze csere, mosdó csere, szifon csere, vízvezeték kiépítés, csőtörés stb.. Nem mind1, hogy mit kell csinálni. Míg egy radiátor csere órákig tart addig egy csaptelep csere csak 15 perc. Ezért nem lehet álltalános árat mondani a vízvezeték szerelésre.

Amíg nem látjuk a problémát addig nehéz is akármit mondani: Egy csőtörésnél előbb pl be kell mérni a probléma helyét utána pedig megtervezni a javítást. Azonban egy wc csésze csere már nem olyan összetett dolog ott már nincsenek extra dolgok amiket tudnunk kell az ár megállapításához.

0-24 vízvezeték szerelő gyorsszolgálatunk éjjel és nappal a rendelkezésre áll Budapest-en és Pest megyében bárhol. Telefonon non-stop elérhet bennünket:  

 A konkrét probléma után tudunk árat mondani. Amire a munka után természetesen jár a garancia. Amennyiben a felmérést követően, nem kéri a munkát, úgy 25.000 ft + ÁFA kiszállási költséget számolunk fel! Hívjon és segítünk:  06 (70) 164- 4000

 

Mi nem egyedül dolgozunk ha vízvezeték szerelésről van szó:

Sok magán kis vállalkozó foglalkozik vízvezeték szereléssel és jobb esetben visz magával egy mindenes ember aki a fizikai munkákat végzi. Ezzel nincs is semmi baj de mi nem így dolgozunk! Náluk nem 1 vízvezeték szerelő van! Így a probléma megoldását nem egy ember dönti el hanem csapatban dolgoznak így megelőzve az összes lehetséges problémát ami utólag kijöhet egy szerelésnél.

 A megelőzésre nem lehet elégszer felhívni a figyelmet. Ne hanyagolja el azt, és végezze el a lefolyók ecetes, forró vizes átmosását legalább havonta! 

Hol végzünk vízvezeték szerelést?

Röviden: bárhol, bárkinek Budapesten belül vagy Pest megyében. Iskola, óvoda, önkormányzat, kávézó, panellakás, családiház, pláza, magán személy, vállalkozás stb.. Nem teszünk különbséget a lakosságnak és ipari szinten is jelen vagyunk a vízvezeték szerelésben.

To top