Loading...

Vízvezeték szerelő 1. kerület

vizvezetek-szerelo-budapest-1-kerulet
Budapest 1. kerület vízvezeték szerelés fix áron: 06 (70) 164 – 4000 0 – 24 hívható, mert pl a csőtörés nem várhat!
 

Ha vízvezeték szerelőt keresel Budapest 1. kerületben, jó helyen jársz. A szerelőink mobilak, így bárhova tudnak menni, beleértve a 1. kerületet is. Az autójukban minden szükséges eszközt magukkal visznek, így a helyszínen rögtön elkezdhetik a munkát. Szaktudásukkal és tapasztalatukkal együtt garantálják, hogy bármilyen vízvezeték szerelési problémát meg tudnak oldani.

A vízvezeték szerelési szolgáltatásaink bárki számára elérhetők, nem korlátozzuk őket. Az otthonok mellett társasházakat, kávézókat, mozikat, magánintézményeket, állami szervezeteket, stb. is szolgálunk.

Amikor segítségre van szükséged, a vízvezeték szerelőink minél hamarabb odaérnek a helyszínre. Cégünk több szerelőt alkalmaz, így egyszerre többet is tudnak küldeni, ha sürgős a probléma. A szerelőink egymás segítségére is számíthatnak, ha gond adódik, és a cég több autóval is rendelkezik, hogy minél gyorsabban tudjanak segíteni. Ha a szerelő épp várakozik, akkor 30 perc és 1 óra alatt Budapest 1. kerületébe is el tud érni. A vízvezeték szerelés gyorsszolgálati szolgáltatásunk is tartalmazza a 1. kerületet, így ha sürgős a dolog, rögtön ott lehetnek neked.

Mennyi idő mire eljut az egyik vízvezeték szerelőnk Budapest 1. kerületébe?

Először is, cégünk több vízvezeték szerelő kollégát alkalmaz, ezért a lehetőségek száma sokkal nagyobb mint egy egyéni kis vállalkozónál. Gondolunk itt arra, hogy:

 • – akár 2 szerelő is tud menni és gyorsabban végeznek.
 • – lehet azonnal is tudunk segíteni legyen az wc szerelés avagy csőtörés.
 • – amikor elakad a vízvezeték szerelő szakember egy problémánál, akkor a többi tud segíteni neki, akár telefonon is.
 • – amennyiben kell egy speciális szerszám vagy alkatrész, akkor el tud menni az egyik, addig a másik dolgozik máson.
 • – több autó, több vízvezeték szerelő = gyorsabb problémamegoldás.

 

Vízvezeték szerelőre van szükséged?
+ Fontos számodra, hogy közel legyen hozzád? + Fontos számodra a garancia? + Fontos számodra, hogy leinformálható cég legyen? + Fontos számodra a sok pozitív vélemény?

Budapest 1. kerületébe, ha a vízvezeték szerelő épp várakozik a munkára, akkor 30 perc és 1 óra alatt oda is tud érni a helyszínre. Fontos megemlítenünk, hogy a szolgáltatásunk közé tartozik a vízvezeték szerelés gyorsszolgálat Budapest 1. kerületében. Ez annyit tesz, hogyha ezt választja, akkor mindenki elé helyezzük a problémát és indulunk is. Ennek természetesen felára van de ha ömlik a víz a falból, akkor sok választása sajnos nincs az embernek, itt sem Budapest 1. kerület.

 

Mik azok a vízvezeték szerelési szolgáltatások, amit Budapest 1. kerületében nyújtunk?

WC tartály vízszerelés, Bidé, piszoár szerelés, Biztonsági szelep csere, Bojler csere, Csaptelep csere, Csatorna bekötés, Csempe szelep csere, Csőtörés elhárítás, Ejtő vezeték vízszerelés, Fagytalanító csap vízszerelés, Felszálló vízvezeték szerelés, Főelzáró beépítés, Fürdőkád beépítés, Golyós csap vízvezeték szerelés, Kerti csap vízvezeték szerelés, Kiegyenlítő tartály beépítés, Lefolyó rendszer vízszerelése, Mosdókagyló csere, Mosogatógép bekötés, Mosógép bekötés, Nyomáscsökkentő beszerelés, Puffertartály beszerelés, Sarokcsap, sarokszelep csere, Strang vízvezeték szerelés, Keringető szivattyú csere, Vízhálózat kiépítés, vízvezeték szerelés, Visszacsapó szelep beszerelés, Vízszivattyúzás, WC kagyló csere, Zuhanytálca beépítés, Termosztatikus szelep beépítés, Keverő szelep beszerelés, Bekötő csövek beszerelése, Iszapleválasztó beszerelés, Fűtési rendszerek gépi átmosása stb..

 

Amennyiben nincs itt a listában az amit Budapest 1. kerületében vállalunk, úgy kérjük, hogy keressen fel minket, mert a vízvezeték szerelés témakör óriási és elképzelhető, hogy elfelejtettük kiírni.

 

Hogyan veheti igénybe a vízvezeték szerelői szolgáltatást?

 Több lehetőség is van: az egyik, hogy felhív minket telefonon ami 0-24-ben elérhető azaz sosincs kikapcsolva. Ekkor megkérdezzük a legfontosabb dolgokat, hogy tudjunk pontos összeget mondani a munkára pl:

 • – Hová kell menni? pl: Budapest 1. kerületébe kell mennünk?
 • – Mi a probléma részletesen?
 • – Mikor menjünk? Azonnal ha lehet?
 • – Van e valami alkatrész amit fel tudunk használni a probléma megoldásához?
 • – Próbálta e már más megcsinálni előttünk? (sajnos sok esetben a kevésbé tapasztalt vízvezeték szerelők nem tudják megoldani a problémát)
 • – Tudunk e a környéken parkolni?
 

Ezeket a kérdéseket mindenkinek ugyan úgy tesszük fel, mind1, hogy Budapest 1. kerületébe kell e menni vagy máshová.

 

A másik lehetőség pedig az e-mailen keresztüli árajánlat kérés: Ezt akkor ajánljuk, ha nem sürgős a vízvezeték szerelés, mert az e-mailes megkeresésre azonnal nem tudunk reagálni. Ennek 1-2 nap az átfutási ideje, a megértést köszönjük. Minden esetben szükségünk lesz a telefonos elérhetőségre, mert biztos lesz olyan kérdésünk amire nem is gondoltál volna.

 

Szakértő Fűtésrendszer Tisztítás
Szakértő Fűtésrendszer Tisztítás

Szakértő Fűtésrendszer Tisztítás – A Hatékonyabb Fűtés Érdekében  Üdvözöljük a Provi domus kft  honlapján, ahol a fűtésrendszer tisztításának szolgáltatásával állunk rendelkezésére. Szakértő Fűtésrendszer Tisztítás Fontossága

Tovább...
Fűtőberendezések Karbantartása
Fűtőberendezések Karbantartása

 Professzionális Fűtőberendezések Karbantartása – Növelje Rendszerének Hatékonyságát és Biztonságát  Üdvözöljük a Provi domus Kft honlapján, ahol elsőrangú fűtőberendezések karbantartását kínáljuk, hogy otthona vagy vállalkozása biztonságosan

Tovább...
Gáz Hibaelhárítás Provi domus Kft
Gáz Hibaelhárítás Provi domus Kft

 Professzionális Gáz Hibaelhárítás – Gyors és Megbízható Megoldások Az Ön Biztonsága Érdekében  Üdvözöljük a Provi domus kft honlapján, ahol szakértőink készen állnak arra, hogy gyors

Tovább...
bekötőcső szerelés
Bekötőcső Szerelés

 Szakértő Bekötőcső Szerelés – Biztonságos és Hatékony Víz- és Gázellátás Az Ön Otthonában  Üdvözöljük a Provi domus Kft honlapján, ahol kiváló minőségű bekötőcső szerelési szolgáltatásokat

Tovább...
To top