Loading...

A legfontosabb wc csésze márkák Magyarországon

mosdo-csere
Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb WC csészék márkáit, amelyek minőségi és megbízható termékeket kínálnak a vízvezeték szerelés terén.  

Geberit WC csészék

A Geberit világszerte ismert márka a szaniter technológiák terén, különösen a beépített WC-k terén. A Geberit AquaClean sorozat innovatív megoldásokat kínál a kényelem és a higiéniára vonatkozóan, beleértve a bidé funkciókat is. Az árak általában a közép- és felső árkategóriában találhatók.  

Grohe WC csészék

A Grohe egy másik vezető márka a vízvezeték szerelés terén, és a Grohe Sensia Arena termékekkel a prémium szegmensben is jelen van. A Grohe WC-k stílusos és modern megjelenéssel rendelkeznek, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi és funkcionális követelményeknek. Az árak általában a közép- és felső árkategóriában találhatók.  

Duravit WC csészék

A Duravit márka több mint 200 éves tapasztalattal rendelkezik a szaniter termékek terén, és széles választékot kínál a WC-k terén is. Az alapvetőbb modellek közül a Duravit Darling New és Duravit D-Code modellek a legnépszerűbbek. Az árak általában a közép- és felső árkategóriában találhatók.  

Villeroy & Boch WC csészék

A Villeroy & Boch márka exkluzív és stílusos szaniter termékeiről ismert. A Villeroy & Boch WC-k modern és letisztult megjelenéssel rendelkeznek, és magas minőségű anyagokból készülnek. Az árak általában a közép- és felső árkategóriában találhatók.  

Keramag WC csészék

A Keramag márka kiváló minőségű WC-ket kínál a közép- és felső árkategóriában. Az alapvetőbb modellek közül a Keramag Renova Nr. 1 és a KeramagiCon a legnépszerűbbek.  

Laufen WC csészék

A Laufen márka a svájci precizitásra és minőségre épít, és kiváló minőségű WC-ket kínál. Az árak általában a közép- és felső árkategóriában találhatók. Az alapvetőbb modellek közül a Laufen Pro és a Laufen Palace modellek a legnépszerűbbek.  

Ideal Standard WC csészék

Az Ideal Standard márka széles kínálattal rendelkezik a WC-k terén, beleértve a klasszikus és modern stílusú termékeket is. Az Ideal Standard WC-k megbízhatóak és tartósak, és az árak általában a közép- és felső árkategóriában találhatók.


Árak összehasonlítása


MárkaÁr (Ft)
Geberit70 000 – 200 000
Grohe50 000 – 150 000
Duravit40 000 – 120 000
Villeroy & Boch50 000 – 200 000
Keramag30 000 – 100 000
Laufen30 000 – 80 000
Ideal Standard25 000 – 90 000
To top