Loading...

Akció Bosch Condens 2300 24kW kondenzációs gázkazán

Bosch Condens 2300 24kW kondenzációs gázkazán

Bosch Condens 2300 24kW kondenzációs gázkazán

  • Égéstermék-elvezető kiépítése
  • Gépészeti szerelés
  • Fűtési hálózat gépi átmosása
  • Prémium minőségű iszapleválasztó beépítése
  • Garanciális készülék beüzemelés
  • Szakhatósági ügyintézés
  • 5 év garancia
  • Teljes körű kivitelezés kulcsrakész átadással

A csomag teljes díja: 1.120.000 Ft

Bosch Condens 2300 24 kW Kondenzációs Gázkazán Teljes Kivitelezési Csomag

Égéstermék-elvezető rendszer kiépítése: A biztonságos működés érdekében a kazánhoz tartozó égéstermék-elvezető rendszer teljes kiépítése.

Gépészeti szerelés: A telepítés során elvégzendő összes gépészeti szerelési munka, magas szintű szakértelemmel.

Fűtési hálózat gépi tisztítása: A meglévő fűtési hálózat alapos tisztítása gépi módszerekkel, a rendszer hatékonyságának és hosszú távú megbízhatóságának növelése érdekében.

Prémium minőségű iszapleválasztó beépítése: A rendszerbe integrált magas minőségű iszapleválasztó, amely megvédi a fűtési rendszert a szennyeződésektől és javítja annak teljesítményét.

Garanciális készülék beüzemelés: A kazán szakszerű beüzemelése, beleértve az összes szükséges tesztelést és beállítást, garanciális feltételek mellett.

Szakhatósági ügyintézés: A telepítéshez szükséges minden engedély és dokumentáció beszerzése, hogy Önnek ne kelljen ezekkel foglalkoznia.

5 év garancia: Bővített garancia a hosszú távú biztonság és megnyugvás érdekében.

Teljes körű kivitelezés kulcsrakész átadással: Az Ön számára gondtalan és azonnal használható állapotban történő átadás.

Felmérés A projekt elindítása előtti helyszíni felmérés, hogy a telepítés pontosan az Ön igényeihez igazodjon.

Csomag ára: 1.120.000 Ft-tól Bosch Condens 2300 24kW kondenzációs gázkazán

A kondenzációs gázkazán előnyei környezetvédelmi szempontból

Tisztelt Ügyfelünk!

Engedje meg, hogy bemutassam a kondenzációs gázkazán előnyeit, különös tekintettel a környezetvédelmi szempontokra.

Magas Hatékonyság és Alacsony Kibocsátás

A kondenzációs gázkazánok működési elve lehetővé teszi, hogy a kazánok a füstgázokban lévő hőt is hasznosítsák, amely a hagyományos kazánok esetében veszendőbe megy. Ez a technológia akár 98%-os hatékonyságot is elérhet, jelentősen csökkentve a gázfogyasztást és ezzel együtt a szén-dioxid (CO2) kibocsátást is.

Kevesebb Szennyezőanyag

A magas hatékonyság mellett a kondenzációs kazánok kevesebb szennyező anyagot bocsátanak ki, mint a hagyományos gázkazánok. Ez különösen igaz az égés során keletkező nitrogén-oxidokra (NOx), amelyek hozzájárulnak a légszennyezéshez és a savas esők kialakulásához. A kondenzációs kazánok alacsony NOx kibocsátása révén tisztább levegőt biztosítanak.

Energiahatékonyság

A kondenzációs kazánok kevesebb földgázt használnak fel azonos hőmennyiség előállításához, mint a hagyományos kazánok. Ez nem csak a háztartások és vállalkozások energiaszámláit csökkenti, hanem hozzájárul a fosszilis energiahordozók megőrzéséhez is. Az energiahatékonyság csökkenti az energiafelhasználás okozta környezeti terhelést, például a szén-dioxid kibocsátást, amely az üvegházhatás egyik fő oka.

Megújuló Energiaforrásokkal Kombinálható

A kondenzációs kazánok könnyen integrálhatók megújuló energiaforrásokkal, például napkollektorokkal vagy hőszivattyúkkal. Ez tovább csökkenti a gázfogyasztást és a kapcsolódó kibocsátásokat, növelve a fűtési rendszer fenntarthatóságát.

Hosszabb Élettartam és Kevesebb Karbantartás

A kondenzációs kazánok korszerű technológiája és anyaghasználata hosszabb élettartamot biztosít, kevesebb karbantartási igénnyel. Ez nem csak költséghatékonyabb megoldást jelent a felhasználóknak, hanem csökkenti a kazánok gyártása és hulladékkezelése során keletkező környezeti terhelést is.

Összegzés

A kondenzációs gázkazánok választása nemcsak a fűtési költségek csökkentését és a kényelmesebb otthoni környezetet biztosítja, hanem jelentős környezetvédelmi előnyökkel is jár. A magas hatékonyság, az alacsony kibocsátás, az energiahatékonyság, és a megújuló energiaforrásokkal való kompatibilitás mind hozzájárulnak a fenntarthatóbb jövőhöz.

Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel:

To top