Loading...

Aquastic Erp 30 l villanybojler Csere – Hajdú termék család

aqvastik providomus 1

Aquastic Erp 30 literes Bojler csere - 149.000 Ft

aqvastik providomus

Ha észreveszed, hogy a Hajdu Aquastic Erp 30 literes villanybojlered már nem működik hatékonyan, akkor érdemes lehet cserélni azt egy új készülékre. Az idővel történő kopás miatt a villanybojlerek elhasználódnak, és ha a készülék már nem működik megfelelően, akkor lehet, hogy már nem éri meg javítani.

Először is, a cseréhez meg kell választani egy megfelelő méretű Hajdu Aquastic Erp villanybojlert, amely megfelel az otthonod igényeinek. A 30 literes Hajdu Aquastic Erp villanybojler általában elegendő egy kisebb lakás vagy garzon fűtéséhez és melegvíz ellátásához.

Az új villanybojler telepítésekor fontos, hogy figyelj a biztonsági előírásokra és használd a megfelelő szerszámokat. Ha nem vagy járatos a villanybojler telepítésében, javasoljuk, hogy szakember segítségét kérd.

Hajdu Aquastic Erp 30 literes villanybojler teljes körű cseréje

A cseréhez először ki kell kapcsolni az áramot a villanybojler körül, majd le kell engedni a vízet a készülékből. Ezután távolítsd el az összes csatlakozót és szerelvényt a bojlerről. Az új Hajdu Aquastic Erp 30 literes villanybojler telepítése után kösd vissza a csöveket és a csatlakozókat, majd töltsd fel a bojlert vízzel és kapcsold be az áramot. Végül ellenőrizd a készülék működését, hogy megbizonyosodj arról, hogy minden megfelelően működik.

Reméljük, hogy ezek az információk segítenek a Hajdu Aquastic Erp 30 literes villanybojler teljes körű cseréjében. Ha bármilyen kérdésed van, kérlek ne habozz megkeresni egy szakembert.

aqvastik providomus 1

 

A készülékek hőszigetelésének bemutatása.

A készülékek hőszigetelése nagyon fontos a hatékony működéshez, és az egész folyamat során a freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő habot használjuk. Ez az anyag kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a készülékek optimális hőmérsékleten működjenek, és így megtakarítsunk energiát.

A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek. Ez a folyamat elősegíti, hogy a készülék könnyen tisztítható legyen, és ellenálljon a különböző külső hatásoknak. A nanokerámiás felület előkészítése a legmodernebb technológiát alkalmazza, így biztosítva a hosszú élettartamot és a kiváló minőséget.

Ha olyan készüléket szeretnél vásárolni, amely hőszigetelt és magas minőségű, akkor érdemes körülnézned azokban, amelyeknek a hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő habot használ, és amelyek fémburkolata nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkezik. Ez biztosítja a hatékony és megbízható működést, valamint a hosszú élettartamot és a könnyű karbantarthatóságot.

 

Hajdu Aquastic Erp villanybojler leirása.

  • A Hajdu Aquastic Erp villanybojler űrtartalma 30 liter, ami elegendő a kisebb lakások és garzonok fűtéséhez és melegvíz ellátásához. Az átmérője 410 mm, és a vízcsatlakozás G1/2 méretű.
  • A maximális üzemi nyomás, amelyet a készülék kibír, 0,6 Mpa. A villamos teljesítménye 1,8 kW, ami azt jelenti, hogy az áramfogyasztás mérsékelt, és az energiahatékonyságot is javítja.
  • A felfűtési idő 65 °C-ra 1 óra, és a melegvíz hőmérséklete maximum 80 °C lehet. A csapolási profil „S”, amely azt jelenti, hogy az elosztórendszeren keresztül szállítja a melegvizet a csapokhoz.
  • Az energiahatékonysági osztály „C”, ami egy elfogadható szint, de ha az energiatakarékosság fontos számodra, akkor érdemes lehet egy hatékonyabb osztályú készüléket választani.

Összegzem ha olyan villanybojlert keresel, amely megfelel az otthonod igényeinek, akkor a Hajdu Aquastic Erp villanybojler 30 literes űrtartalommal, G1/2 vízcsatlakozással és 1,8 kW villamos teljesítménnyel lehet a megfelelő választás. A készülék megbízható, és az általa nyújtott melegvíz mennyisége és hőmérséklete elegendő az otthoni használathoz.

Mennyi időt vesz igénybe a villanybojler csere?


A bojler csere egy meglehetősen gyors és egyszerű folyamat, amely általában 45 perctől maximum 1 óráig tart. Az első lépés az, hogy leeresztjük a régi villanybojlert és eltávolítjuk azt. Ezután elvégezzük az elektromos kikötést, majd le- és felszereljük a meglévő vízoldali szerelvényeket, hogy megfeleljenek az új bojler követelményeinek.

A következő lépés az új bojler bekötése. Ez magában foglalja a bojler beállításait és a vízcsatlakozók rögzítését, majd a víztartály feltöltését. Miután minden szükséges csatlakozást elkészítettünk, bekapcsoljuk az áramforrást és elvégezzük a bojler beüzemelését.

Fontos megjegyezni, hogy a bojler csere munkát tapasztalt és képzett szakembernek kell elvégeznie, mivel az elektromos és vízcsatlakozások hibás bekötése veszélyes lehet. Ezért mindig ajánlott egy megbízható szakember segítségét kérni a bojler csere folyamatában.

Remélem, hogy ez a szöveg segített további információkkal szolgálni a bojler csere menetéről. Ha van még bármi, amiben segíthetek, ne habozzon feltenni a kérdéseit.

To top