Loading...

Elementor #1594

Provi- Domus  Kft. – Vízszerelés árak

Az alábbiakban tájékozódhat a vízszerelés árairól kötésenként. Cégünk tapasztalt szakemberekkel áll rendelkezésére, hogy elvégezzék a vízszerelési munkálatokat kedvező áron. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot!

Régi vízvezeték cseréje árak

Ha régi vízvezeték rendszerét szeretné cserélni, cégünk vállalja a munkát. Az alábbiakban tájékozódhat a vízvezeték cseréjének árairól. Kérje személyre szabott ajánlatunkat és cseréltesse ki régi vízvezetékét még ma!

Fürdőszoba vízvezeték szerelés árak

Fürdőszobájának vízvezeték szerelésével kapcsolatban is szívesen állunk rendelkezésére. Az alábbiakban tájékozódhat a fürdőszoba vízvezeték szerelésének árairól. Keresse fel cégünket, és bízza szakembereinkre a feladatot!

Geberit wc beépítés ár

A Geberit wc beépítésének árai között kínáljuk szolgáltatásainkat. Cégünk tapasztalt szakemberekkel rendelkezik, akik gondoskodnak a pontos és minőségi beépítésről. Tájékozódjon az árakról és vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

Vízszerelés árak 2023

Az aktuális vízszerelési árakról 2023-ban itt talál információt. Keresse fel cégünket, hogy szakembereink a legkedvezőbb áron végezzék a munkálatokat. Ajánlatkéréshez vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Vízhálózat kiépítése ár

Cégünk vállalja vízhálózat kiépítését is. Az alábbiakban tájékozódhat a vízhálózat kiépítésének árairól. Szakembereink gyorsan és megbízhatóan végzik a munkát. Hívjon minket, és kérjen árajánlatot még ma!

Vízszerelés kiállások

Vízszerelési kiállásokkal kapcsolatos szolgáltatásaink között megtalálja az alábbiakban felsorolt tevékenységeket. Bízza profi szakembereinkre a vízszerelési feladatokat, és garantáltan elégedett lesz. Kérjen tőlünk árajánlatot még ma!

Lefolyórendszer kiépítése ár

Ha lefolyórendszer kiépítésére van szüksége, cégünk készséggel áll rendelkezésére. Az alábbiakban talál információt a lefolyórendszer kiépítésének árairól. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza ránk a feladatot!

Provi Domus  Kft. – Csaptelep és vízszerelés árak

Szolgáltatás                                                                     Ár
Csaptelep csere, javítás17500 Ft/db-tól
Csap szelep marás, gumizás11500 – 22500 Ft/db
Ázások, csőtörés megszüntetése35.000 Ft-tól
Csaptelep csere, javítás                                                     17500 Ft/db-tól
Csap szelep marás, gumizás19500 – 2500 Ft/db
Flexibilis cső csere15500 – 25000 Ft/db
Hőcserélő savazás/tisztítás32.000 – 45.000 Ft/db
Hőcserélő csere

24.000 – 36.000 Ft/db

 

To top