Loading...

Fürdőszoba

Milyen fürdőszobai vízvezeték szerelési szolgáltatásokat nyújtunk Budapesten és környékén?

Budapest összes kerületében vállalunk vízvezeték szerelést fix áron: 06 (70) 164 – 4000 0 – 24 hívható, mert pl a csőtörés nem várhat!

 

Fürdőkád csere

Vállalunk fürdőkád cserét, javítást, cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Fürdőkád cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Fürdőkád csere

Sarokszelep bekötése

Vállalunk sarokszelep bekötését, javítást, cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Sarokszelep bekötését Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Sarokszelep bekötése

Sarokszelep csere

Vállalunk sarokszelep cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Sarokszelep cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Sarokszelep csere

Villanybojler csere

Vállalunk villanybojler cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Villanybojler cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Villanybojler csere

Csaptelep csere

Vállalunk csaptelep cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Csaptelep cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Csaptelep csere

Zuhanykabin beszerelés

Vállalunk zuhanykabin cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Zuhanykabin cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Zuhanykabin beszerelés

Mosdó csere

Vállalunk mosdó cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Mosdó cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Mosdó csere

Mosógép, mosogató gép bekötés és tisztítás

Vállalunk mosógép, mosogató gép bekötés és tisztítását Budapesten 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

Mosógép, mosogató gép bekötés és tisztítás

Fürdőszoba felújítás

A fürdőszoba felújításának költségei Budapesten. A falak elmozgatásával kezdődik minden? Az „Adj, uram, de rögtön” módszer bevethető? Időgazdálkodás, avagy mennyit kell kibírnia a szomszédoknak?

Fürdőszoba felújítás

Villanybojler olcsón

Nincs időd a villanybojlerrel vacakolni? Inkább vennél egy újat? Nem értessz hozzá? Akkor neked pont mi kellünk, mert mi értünk hozzá és be is tudjuk szerezni és fel is tudjuk szerelni neked Budapesten és környékén.

Villanybojler olcsón

 

Sok lakástulajdonos régóta dédelgette az álmot, hogy felújítja fürdőszobáját. Ez nem meglepő, hiszen a fürdőszoba az egyik legfontosabb helyiség a lakásban. Alapvető fontosságú az otthon hangulatához és kényelméhez. Naponta többször is használjuk.
A fürdőszoba gyakran az egyik legkevésbé tetszetős része egy régebbi háznak. A fürdőszoba felújítása a régi kád cseréjétől kezdve a WC és a mosdó cseréjéig mindent magában foglal, nem beszélve a búrkolatokról. Előfordulhat, hogy a vízkivezetéseket meg kell változtatni a zuhanyzó felszereléséhez vagy a mosógép áthelyezéséhez.

Nem ritka, hogy a régebbi épületek teljes vízvezetékrendszerét áttervezik a felújítás részeként. Ennek oka, hogy a régi csöveket drága lenne kicserélni egy új, fényűzőbb fürdőszobára. A fürdőszoba átalakításának nem kell kiterjedtnek lennie. Sokan úgy döntenek, hogy a mosdókat valami vonzóbbra cserélik, vagy akár a kádat is eltávolítják, és helyette zuhanyzót szereltetnek be.

Bár a vízvezeték szerelési munkák nagy odafigyeléssel is elvégezhetők, de sok szerelvény összekapcsolódik, így bonyolúltabb megoldásokra is szükség lehet. Egy szabály érvényes: Minden vízvezeték szerelési munkához minőségi anyagokra van szükség, beleértve a falba épített szerelvényeket és csővezetékeket is.

Fontos: A fürdőszoba felújítás befejezése után mindenképpen cserélje ki az összes lefolyó és nyomócsövet. Ez költséges lehet, de hosszú évtizedekig megtérül. A modern vízvezeték és lefolyórendszerek 40-50 évig is bírhatják.

To top