Loading...

Fűtésrendszer cseréje, korszerűsítése

Fűtésrendszer cseréje, korszerűsítése

Fűtésszerelés Budapesten - Építés Átalakítás, javítás.

Rövid határidővel és anyagbeszerzéssel vállalom a munkát! Teljes körű garanciát vállalok minden elvégzett munkámra!

FŰTÉSSZERELÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK:

 • Fűtésrendszerek tervezése, javítása, szerelése,
 • Fűtésrendszer cseréje és korszerűsítése,
 • Lakások és családi házak teljes fűtésrendszereinek tervezése, kiépítése és kivitelezése,
 • Radiátorok, radiátor szelepek szerelése, cseréje, bekötése és áthelyezése,
 • Központi fűtésrendszer tervezése, kialakítása, beüzemelése és karbantartása,
 • Fűtésrendszer csepegéseinek és szivárgásainak megszüntetése,
 • Padlófűtések kiépítése, javítása és tisztítása,
 • Fűtési rendszer szivattyúcseréje,
 • Törülközőszárítós radiátorok szerelése és cseréje,
 • Fűtésszerelés, javítás, csepegések és folyások megszüntetése,
 • Fűtésrendszer tisztítása, feltöltése és légtelenítése.

Lakások és családi házak fűtésszerelésére szakosodtam Korszerűsítéstől a meg újuló energiákig..

Fűtésszerelés Budapesten Fűtésszerelés Budapesten

SZOLGÁLTATÁSAINK A Magyarországon forgalomban lévő konvektorok többségét szervizeljük!

Konvektor szerviz, javítás, tisztítás: FÉG, Lampart, Technorgáz, Kárpáty (Optimus), Pelgrim, Emax, Hunor konvektorok javítását, tisztítását és fűtés szezon előtti átvizsgálását vállaljuk. Konvektor szerelő.

Konvektor csere, karbantartás: Több gyártóval szervizpartneri kapcsolatban vagyunk, és jogosultak vagyunk ezeknek a gyártóknak a termékeinek garanciális beüzemelésére! Ha a konvektor javítása nem megoldható vagy gazdaságtalan, beszerezzük az új konvektort, cserét és garanciális beüzemelést is végzünk.

Fég gázkészülék szerviz, karbantartás, tisztítás, csere: Cirkó, kazán, vízmelegítő szervizelés, bojler javítás, konvektorcsere szerviz és javítás. Fég gázkészülékek garanciális beüzemelése!

Fég konvektor szerviz: Javítás, tisztítás, karbantartás, csere egy helyen: Fég konvektor gyártóval (MPF-FÉG) szervizpartneri szerződésben állunk. Konvektor, éves karbantartás, szakszerű tisztítás és javítás. Gázkészülékek szerelése gyári alkatrésszel.

Gázbojler szerviz: Gázbojler szerelés, javítás, karbantartás és csere Budapesten!

Átfolyós és tárolós bojlerek javítása! Hajdú, FÉG, Junkers, Bosch, Ariston bojler szervizelés.

Mika 6 minikazán szerviz: Készülékek beüzemelését, teljeskörű karbantartását, tisztítását, javítását és szervizelését vállaljuk a garanciális időn belül és azon túl is.

Fűtésszerelés, javítás, karbantartás: Kiépítés, átalakítás, korszerűsítés, javítás, radiátorok és szelepek cseréje. Vízszerelés, kisebb javítások: Kisebb vízszerelési munkákat (pl.: csapcsere, lefolyó javítás, WC javítás, mosógép és mosogatógép bekötése stb.) is vállalok!!!

Fűtésszerelés Budapesten Fűtésszerelés Budapesten

Munkát vállalunk Budapest 2., 3., 4., 6., 7., 9., 10., 11., 12., 13., 14., Zugló, 15., 16., 17., 18., 19. kerületeiben.

Fűtésrendszerek tervezése 06 (70) 164 - 4000

Fűtésrendszerek tervezése során számos fontos tényezőt kell figyelembe venni annak érdekében, hogy hatékony, gazdaságos és kényelmes fűtést biztosítsunk egy adott épület számára. Az alábbiakban néhány alapvető szempontot ismertetek, amelyeket érdemes figyelembe venni a fűtésrendszer tervezése során:

 1. Igények és Felhasználás:

  • Az első lépés a fűtésrendszer tervezésében az, hogy tisztában legyünk az épület fűtési igényeivel. Milyen típusú épületről van szó (lakóház, iroda, ipari létesítmény stb.) és milyen hőmérsékleti igényekkel rendelkezik a különböző helyiségekben?
 2. Energiaforrás:

  • Dönteni kell az energiaforrásról, amely a fűtést biztosítja. Ez lehet gáz, olaj, elektromos áram, napenergia, biomassza vagy más megújuló energiaforrások.
 3. Hatékonyság:

  • A fűtésrendszer hatékonysága kulcsfontosságú szempont. Az olyan modern rendszerek, mint a kondenzációs kazánok vagy hőszivattyúk, nagy hatékonyságot képesek elérni.
 4. Fűtési Rendszer Típusa:

  • Választani kell a fűtési rendszer típusa közül, például radiátoros fűtés, padlófűtés, konvektorok stb. Minden típusnak vannak saját előnyei és hátrányai.
 5. Szabályozás és Automatizálás:

  • A modern fűtésrendszerekben elengedhetetlen a szabályozás és az automatizálás. Intelligens termosztátok, időzítők és hőmérsékletérzékelők segíthetnek optimalizálni a rendszer működését.
 6. Karbantartás és Szerviz:

  • A tervezés során gondoskodni kell a könnyű karbantartásról és szervizről. A rendszernek hosszú távon is könnyen karbantarthatónak és javíthatónak kell lennie.
 7. Költségvetés:

  • Az építési költségvetésnek is szerepet kell játszania a tervezés során. Fontos, hogy a kiválasztott fűtésrendszer ne csak hatékony, de a rendelkezésre álló költségvetési kereten belül is maradjon.
 8. Jövőbeli Bővítési Lehetőségek:

  • Előretekintő módon tervezve érdemes figyelembe venni az esetleges bővítési lehetőségeket vagy a rendszer továbbfejlesztését a jövőben.

A fűtésrendszer tervezése tehát komplex folyamat, amely szakértelmet és alapos tervezést igényel annak érdekében, hogy az elkészült rendszer optimálisan szolgálja ki az épület igényeit.

Lakások és családi házak teljes fűtésrendszerének tervezése, 06 (70) 164 - 4000

Lakások és családi házak teljes fűtésrendszerének tervezése, kiépítése és kivitelezése során a következő lépéseket kell végrehajtani a hatékony és megbízható fűtésrendszer kialakítása érdekében:

 1. Igényfelmérés:

  • Első lépésként részletes igényfelmérést kell végezni. Fontos megérteni az épület méretét, elrendezését, a különböző helyiségek hőigényét, valamint az épület energetikai tulajdonságait.
 2. Energiaforrás kiválasztása:

  • Dönteni kell az energiaforrásról, amely a fűtés rendszerét hajtja, például gáz, olaj, elektromos áram, hőszivattyú, napenergia vagy biomassza.
 3. Fűtési rendszer típusának kiválasztása:

  • A tervezés során ki kell választani a megfelelő fűtésrendszer típusát a lakás vagy családi ház igényeinek megfelelően. Radiátoros fűtés, padlófűtés vagy esetleg egy kombinált rendszer lehet a legmegfelelőbb.
 4. Radiátorok és szelepek kiválasztása:

  • Ha radiátoros fűtés mellett döntünk, akkor meg kell választani a megfelelő radiátorokat és szelepeket. Fontos figyelembe venni a radiátorok méretét és hatékonyságát az egyes helyiségekben.
 5. Padlófűtés tervezése:

  • Ha padlófűtést tervezünk, akkor a padló alatti rendszert megfelelően kell elhelyezni, és figyelembe kell venni a különböző padlóburkolatokat.
 6. Központi vezérlés és szabályozás:

  • Az intelligens vezérlőrendszerrel és termosztátokkal megvalósítható a hatékony hőszabályozás. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egyes helyiségek hőmérsékletét könnyedén szabályozzák, valamint időzítőkkel optimalizálható a fűtésrendszer működése.
 7. Gyakorlati kivitelezés:

  • A tervezési fázis után következik a tényleges kivitelezés. A fűtésrendszert szakértő szakembereknek kell kiépíteni, figyelembe véve az összes tervezési paramétert és az épület sajátosságait.
 8. Karbantartási és szerviztervek:

  • A tervezés során érdemes kialakítani a fűtésrendszer rendszeres karbantartására és szervizelésére vonatkozó terveket. A rendszer rendszeres ellenőrzése hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a hatékony működéshez.

A teljes fűtésrendszer tervezése és kivitelezése számos szakértelmet igényel, és célszerű szakember segítségét kérni a tervezés és kivitelezés során. Ezzel biztosítható, hogy az elkészült fűtésrendszer minden szempontból megfeleljen az igényeknek és hatékonyan működjön.

To top