Loading...

Hajdu Aqva80 villanybojler Csere Azonnal

aqvastik providomus

Hajdu Aqvastik 80L Villanybojler 149.000 Ft

Az általunk végzett bojler csere ára tartalmazza a teljes körű szolgáltatást. Ez magában foglalja a kiszállás díját, valamint a villanybojler árát, amelyet helyszínre szállítunk.

  • A szolgáltatásunk magában foglalja a villanybojler leeresztését, valamint az elektromos ki- és bekötését. Szakembereink elvégezik a meglévő vízoldali szerelvények leszerelését és a felszerelésüket is. Az inox csővel történő bekötést is mi végezzük el.
  • A szolgáltatásunk magában foglalja a bojler bekötését, a vízzel való feltöltését, valamint a beüzemelését. Minden folyamatot szakértőink végzik, így biztosak lehetnek abban, hogy a munka tökéletesen lesz elvégezve.

A  mi szolgáltatásunk teljeskörű, így az általuk fizetendő ár magában foglalja a kiszállás, a villanybojler árát, a le- és felszerelést, a bekötést inox csővel, valamint a beüzemelést is. Profi szakembereink garantálják, hogy minden folyamat hibátlanul zajlik, és Önök elégedettek lesznek a végeredménnyel.

Hajdu Aqva80 villanybojler leírása

A Hajdu Aqva80 villanybojler egy kiváló minőségű és megbízható berendezés, amely megfelel az otthoni melegvíz-ellátáshoz szükséges igényeknek. A bojler 80 literes űrtartalommal rendelkezik, és ideális választás lehet egy közepes méretű háztartás számára.

Az Aqva80 villanybojler egyszerűen telepíthető, és könnyen kezelhető. A bojleren található digitális kijelző segítségével könnyedén beállítható a kívánt hőmérséklet, így mindig az optimális melegvíz-ellátást biztosítja a használók számára.

A bojler beépített ECO-funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a melegvíz-ellátás energiatakarékosabb működtetését. Emellett az Aqva80 villanybojleren találhatóak extra biztonsági funkciók is, például a túlmelegedés elleni védelem és a vízkőlerakódás elleni védelem, amelyek hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosítanak a berendezésnek.

A Hajdu Aqva80 villanybojler rozsdamentes acélból készült tartályában a melegvíz hőmérsékletét egy 1,5 kW-os fűtőelem biztosítja, amely kiválóan alkalmazkodik a melegvíz-használat igényeihez. A bojleren található speciális hőszigetelés pedig segít a hőveszteség minimalizálásában, és így még energiatakarékosabbá teszi a bojlert.

Összességében, a Hajdu Aqva80 villanybojler egy megbízható és hatékony megoldás lehet az otthoni melegvíz-ellátáshoz. Egyszerű telepítése és könnyű kezelhetősége miatt ideális választás lehet mindenki számára.

To top