Loading...

Vízvezeték szerelő Érd

Pest megye Érd vízvezeték szerelés fix áron: 06 (70) 234 – 2000 / 0 – 24 hívható, mert pl a csőtörés nem várhat!

 

Miket vállalunk Érd településen és vonzáskörzetében és milyen áron?

Figyelem! Az árak csak tájékoztató jellegüek Érd településen! Tudnunk kell a pontos problémát, hogy pontos árat tudjunk mondani. Köszönjük a megértést.
Érd csaptelep csereHívj árajánlatunkért
Érd mosogató vagy mosdó szifon csere12.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd mosdó le- és felszerelés15.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd sarokcsap, sarokszelep csereHívj árajánlatunkért
Érd mosógép bekötés12.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd mosogatógép bekötés12.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd wc csésze csere20.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd wc tartály csere15.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd szerelőkeretes, falba épített wc javítás20.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd csempeszelep, fali elzáró csere18.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd kerti csap csere, javítás, téliesítés (aknás)12.000.-Ft nagyságrendileg de ez sok tényező függvénye
Érd kerti csap csere, javítás, téliesítés – ásással25.000.-Ft-tól
Érd csőtörés javítás30.000.-Ft – 50.000.-Ft között
Érd csőtörés javítás ásással50.000.-Ft-tól
Érd zuhanykabin csere 50.000 Ft-tól
Érd mosó-, mosogatógép bekötés10.000 Ft
Vízvezeték szerelőre van szükséged?
+ Fontos számodra, hogy közel legyen hozzád? + Fontos számodra a garancia? + Fontos számodra, hogy leinformálható cég legyen? + Fontos számodra a sok pozitív vélemény?
Az idő múlása és a mindennapi otthoni teendők azt jelentik, hogy egy bizonyos ponton balesetek történnek Érd is, meghibásodások fordulnak elő, vagy bizonyos háztartási gépek tönkremennek Pl: mosógép stb…. Ilyenkor szakemberek segítségére van szükség bizonyos javítások vagy vízvezeték szerelések elvégzéséhez Érd is.
 

Mi is pontosan a vízvezeték szerelő feladata és mit vállalnak Érd?

 

A vízvezeték szerelés az ivóvízellátással foglalkozik minden olyan épületben, amelyben emberek élnek együtt ide tartozik Érd is. A városokban és a fejlett civilizációkban az épületek a városi vízellátó hálózathoz csatlakoznak, hogy a lakásokba vizet juttassanak. Így a városi ellátóhálózatok gátakból, folyókból, forrásokból vagy kutakból nyerik a vizet, amely később tisztítási folyamatot igényel. A víz egy elágazó csőhálózaton keresztül jut el az egyes épületekhez. Magyarországon sőt az egész világon és minden településen így működik még Érd is.

 

Gyakori problémák Érd településen:

 • 💧 Csöpögő csapok Érd:
   

  Nagyon gyakori, hogy a csapok anyagai idővel meggyengülnek. Ez apró repedéseket okoz az illesztésekben, amelyekből kis mennyiségű, bosszantó víz szivárog. Hosszú távon ez magas vízszámlákhoz vezet, és nagyon káros a környezetre nézve.

 • 💧 A vízvezeték szerelésben a vízkő okozta problémák Érd:
   

  Az otthonok vízvezeték és fűtésszerelvényei számos problémával és kellemetlenséggel küzdenek, amelyeket a vízkő felhalmozódása okoz. Ezek a problémák gyakran azokon a területeken jelentkeznek, ahol a vízben magas a vízkőszint ilyen Érd is, és a zuhanycsapoknál változásokat okoz, mivel a víz nem egyenletesen folyik.

 • 💧 Eldugult csövek Érd:
   

  A zuhanyzóban, mosdókagylóban lévő dugulásos csövek gyakori probléma bármilyen típusú otthonban, mivel elengedhetetlen egy sor olyan karbantartási irányelv betartása, amelyet általában nem végeznek el Érd településen sajnos ez elég gyakori eset.

 • 💧 A szivárgó tartályainak problémái Érd:
   

  Ez az egyik leggyakoribb probléma, amely a legtöbb fejfájást okozza az ügyfeleknek. A csapokhoz hasonlóan a wc tartály szivárgásakor is nagy mennyiségű víz megy veszendőbe. Miért történik ez? Legtöbbször a wc tartály nyomógombjának beakadása vagy a ciszterna valamelyik belső eleme okozza. Ha a probléma tartósan fennáll, a legjobb megoldás, ha szakemberre bízza a munkát. Érd településen vállaljuk wc tartály cserét és javítást gyorsszolgálat minőségben.

 • 💧 A mosdókagyló vagy a kád szigetelésének cseréje Érd:
   

  Ez a fajta vízvezeték szerelés egyszerű, a fürdőszoba adottságaitól függően több vagy kevesebb időt vehet igénybe. Rendkívül fontos, hogy a mosdókagylók és fürdőkádak illesztései teljesen tiszták legyenek.

Most már tudjuk, melyek a leggyakoribb vízvezeték szerelési feladatok, amelyeket Érd településen találhatunk, így ha igazi szakembert keresel, akkor mi magunkat ajánljuk. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk.
A fatüzelésű bojler

Ismerd meg a Totya Celsius Sanitery Acél 90L fatüzelésű bojler Üdvözlet mindenkinek! A Provi Domus Kft szakértői vagyunk, és ma szeretnénk beszélni egy olyan kiváló

Tovább...
To top