Loading...

Wc

Az alábbiakban röviden olvashatunk a WC és WC tartály vízvezeték szerelési munkák főbb lépéseiről:

  1. WC tartály szerelés: Az első lépés a régi WC tartály eltávolítása, amihez el kell venni a víz- és csatornacserepet. Az új WC tartály helyére szereljük fel a tartály tartó keretét, majd az új tartályt rögzítjük a helyére. Végül ellenőrizzük, hogy a tartály szivárgásmentesen van-e rögzítve és a víz ellátása megfelelően működik-e.

  2. WC csésze csere: Először is, ki kell kapcsolnunk a vízellátást a WC-hez. Azután eltávolítjuk a régi WC csészét, úgy, hogy lehúzzuk a tartókeretét és lecsavarjuk a WC-t a padlóról. Az új WC csésze helyére új tartókeretet kell szerelni, amire rögzítjük az új WC-t. Végül ellenőrizzük, hogy a WC szivárgásmentesen van-e rögzítve és a víz ellátása megfelelően működik-e.

  3. WC tartály javítás: Ha a WC tartály szivárog, akkor először is ki kell kapcsolnunk a vízellátást. Azután eltávolítjuk a WC tartályt a tartókeretéről és ellenőrizzük a szivárgás forrását. Leggyakrabban a szivárgás a csatlakozók körül vagy a szelepeken fordul elő. Ha a szivárgás forrása megtalálható, akkor a megfelelő alkatrészeket kell javítani vagy cserélni. Ha a szivárgás nem megoldható javítással, akkor új WC tartályt kell beszerelni.

Milyen wc-vel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtunk Budapesten és környékén?

Budapest összes kerületében vállalunk vízvezeték szerelést fix áron: 06 (70) 164 – 4000 0 – 24 hívható, mert pl a csőtörés nem várhat!

 

WC tartály szerelés  javítás

Vállalunk wc tartály szerelést, javítást, cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Wc tartály szerelést Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

WC tartály szerelés – javítás

WC csésze csere

Vállalunk wc csésze cserét, javítást, cserét, beszerzését, teljeskörű beszerelését. Wc csésze cserét Budapesten végzünk 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.

WC csésze csere

Teljes wc csere

Kompletten vállaljuk a régi wc kiszedését és az új felszerelését.

Teljes wc csere

Wc tartályok, alkatrészek beszerzése

Beszerezzük és házhoz is visszük a kinézett tartályokat. Természetesen szereljük és elhozzuk a régit ha kell.
 
To top