Loading...

Villanybojler javítás árak

hajdu bojler villanybojler

Villanybojlerek javítási árai, legyen szó Olasz bojlerról vagy Hajdu villanybojlerról!

A villanybojler egy fontos eszköz otthonunkban, amely a melegvíz biztosítására szolgál. Azonban előfordulhat, hogy a meglévő bojlerünk elromlik, vagy szeretnénk újat beszerezni, esetleg a meglévő helyett egy másik típust telepíteni. Ilyenkor a villanybojler szerelése szükséges, amihez szakember segítségét érdemes igénybe venni.

Azonban sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyibe kerül a villanybojler szerelése. Az árak eltérőek lehetnek a telepítés helyszínétől, az igényelt munka mennyiségétől, a használt anyagok minőségétől és az eszköz típusától függően.

Az első dolog, amit érdemes figyelembe venni, hogy az új bojler telepítése általában drágább, mint a meglévő cseréje. Az új telepítése során ugyanis ki kell alakítani az új csatlakozásokat és a vezetékeket, illetve szükség lehet a falban vagy padlóban levő régi vezetékek cseréjére is.

A villanybojler szerelése általában magában foglalja az eszköz kiszállítását, avillanybojler javitas régi bojler eltávolítását, az új bojler helyére történő telepítését, a csövek és vezetékek csatlakoztatását, valamint a rendszer ellenőrzését és tesztelését.

Az árak azonban változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú villanybojlert választunk. A legolcsóbbak az átfolyós bojlerek, amelyek általában 50-100 ezer forintba kerülnek. Az átfolyós bojlerek telepítése viszont általában olcsóbb, mint a tárolós bojlereké, mert a vezetékek és csövek csatlakoztatása egyszerűbb.

A tárolós bojlerek ára általában 70-150 ezer forint között van, de vannak olyan modellek is, amelyek jóval drágábbak lehetnek. Ezek a bojlerek általában nagyobb teljesítményűek és több melegvizet tudnak tárolni, de emiatt az áruk is magasabb.

Az árakban az is eltérés lehet, hogy milyen típusú csöveket használnak a telepítés során. A legolcsóbbak az általános, műanyagcsövek, de ezeknek az élettartama korlátozott, és hajlamosak tönkremenni a hő hatására. Az idősebb épületekben gyakran találhatóak réz- vagy acélcsövek, amelyek megbízhatóbbak és tartósabbak, de magasabbak az áruk.

Ha a telepítés helyszíne nehezen hozzáférhető, akkor az árak is magasabbak lehetnek. Ha például a bojler a padlásra vagy az alagsorba kerül, akkor a szakembernek több időre és erőfeszítésre lehet szüksége, ami magasabb árat eredményezhet.

Összességében a villanybojler szerelése általában 30-50 ezer forintba kerül, de az árak változóak lehetnek az eszköz típusától, a használt anyagok minőségétől, az igényelt munka mennyiségétől és a telepítés helyszínétől függően. A legjobb megoldás az, ha szakemberrel konzultálunk, aki az adott helyzetnek megfelelő árajánlatot ad nekünk. A villanybojler szerelése ugyanis fontos munka, amelynek eredménye hosszú időre hatással lesz otthonunk kényelmére és megbízhatóságára.

Javítási csomag ajánlat.

Hajdu villanybojler karbantartás tartalma.

  1. fűtőszál csere,
  2. magnézium anod rúd,
  3. tömítések.

43.000 Ft

+ anyag

Hőkorlátozó
alaplap 

Ezek árai bojler függő

hajdu bojler villanybojler

Ariston villanybojler szerelési csomag.

Ariston villanybojler karbantartás tartalma.

  1. Tömítések 
  2. Magnézium anód rúd
43000 Ft 
+ anyag

Fűtőszálat az ár nem tartalmazza.

Átlagos Ára 20.000 Ft – 25.000 Ft  tartályonként.

Ariston Velis tipuscsalad

Mikor kell lecserélni a villanybojlert?

A villanybojler a legtöbb otthoni vízmelegítő megoldás, de idővel szervizelésre vagy cserére lehet szükség. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mikor kell lecserélni a villanybojlert, és mire kell figyelni a cserénél.

Az életkor: A villanybojler élettartama általában 8-12 év. Ha a bojler már túl öreg és gyakran kell javítani, akkor érdemes lehet a cserét fontolóra venni.

Hatékonyság: Az idősebb villanybojlerek általában nem annyira hatékonyak, mint az újabbak. Az újabb modellek gyakran energiatakarékosabbak, és így hosszú távon pénzt takaríthatunk meg az energiaszámlánkon.

Meghibásodások: Ha a villanybojler gyakran meghibásodik, akkor lehet, hogyIMG 3521 időszerű a cseréje. A folyamatos javítások költségesek lehetnek, és az idősebb bojlerek esetében nehéz lehet találni az alkatrészeket.

Vízminőség: Ha a vízminőség romlott, akkor a bojler is hamarabb meghibásodhat. A vízben lévő ásványi anyagok és kemikáliák lerakódhatnak a bojlerben, ami csökkenti a hatékonyságát és rontja a teljesítményét. Ha a vízminőség romlott, akkor érdemes lehet a cserét fontolóra venni.

A villanybojler cseréjénél fontos, hogy az új bojler megfelelő méretű legyen és a szükséges szabványoknak megfelelően legyen telepítve. A villanybojler telepítéséhez általában szakember segítségét kell igénybe venni, hogy biztosítsa a biztonságos és hatékony működést.

Villanybojler cserére van szüksége Katt Ide..

Ha Önnek problémái vannak a villanybojlerrel, vagy úgy gondolja, hogy időszerű a cseréje, akkor forduljon szakemberhez, aki segít eldönteni, hogy melyik lehet a legmegfelelőbb megoldás az Ön számára.

Ha további kérdése van a témával kapcsolatban, látogasson el a weboldalamra, aholVillanybojler szereles arak további információkat és tippeket találhat a villanybojler cseréjével kapcsolatban.

A villanybojler cseréje jelentős költséggel járhat, ezért fontos, hogy jól átgondolja a döntést, mielőtt elkötelezné magát. Ha a bojler még nem túl öreg, akkor érdemes lehet fontolóra venni a javítást. Azonban, ha a bojler gyakran meghibásodik, már túl öreg, vagy nem megfelelően teljesít, akkor érdemes lehet az új bojler beszerzése és telepítése.

Az új villanybojlerek kiválasztásakor fontos szempont lehet az energiahatékonyság és a teljesítmény. Az energiahatékonyabb modellek hosszú távon pénzt takaríthatnak meg az energiaszámlánkon. A bojler teljesítménye pedig függ a család méretétől és a melegvíz-igénytől. Ha nagyobb család tagjai használják a bojlert, akkor nagyobb teljesítményű bojlert kell választani.

Ha úgy dönt, hogy lecseréli a villanybojlert, akkor érdemes a szakemberrel egyeztetni a telepítési lehetőségekről és az új bojler megfelelő méretéről. A telepítés során a szakember ellenőrzi, hogy az új bojler megfelelően van-e bekötve, és hogy biztonságosan működik-e.

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos információkat nyújtott Önnek a villanybojler cseréjével kapcsolatban. Ha további kérdései vannak a témával kapcsolatban, látogasson el a weboldalamra, ahol további információkat találhat.


Hozzuk, visszük, cseréljük AKCIÓ!! Mit kell tenni ahhoz, hogy egy új bojler legyen a falon? Minket hívni és mi mindent elintézünk!

Függőleges bojler

Hajdu Aquastic Eco Erp bojler
50 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
80 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
100 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
120 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
150 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
200 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
Hajdu Z Erp bojler
50 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
80 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
120 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
150 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
225 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.

Vízszintes bojler

Hajdu ZV vízszintes bojler
80 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
120 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
150 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
200 literesKérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.
Hajdu FT, FTA, ZF, ZA vízszintes bojler
TípusMéretElhelyezésRendszer
Hajdu FT5 literesFelső elhelyezésűNyitott
Hajdu FT10 literesFelső elhelyezésűNyitott
Hajdu FTA5 literesAlsó elhelyezésűNyitott
Hajdu FTA10 literesAlsó elhelyezésűNyitott
Hajdu ZF10 literesFelső elhelyezésűZárt
Hajdu ZA10 literesFelső elhelyezésűZárt
Kérd árajánlatunkat: csak a pontos információk tükrében tudunk árat mondani.

Villanybojler csere anyagok átlagárai

TermékÁr
Bojlerrögzítő csavar megerősítése5 000 Forint
Nyomáscsökkentő szelep10 000 Forint
Bojler elzáró szelep5 000 Forint

Vízkőtelenítés árak

MéretÁrLeírás
50 literes - 80 literes - 120 literes35 000 ForintBojler tartályának felülvizsgálata, külső-belső alkatrészek felülvizsgálata, vízkő eltávolítása, tartály tisztítása, magnézium védőanód cseréje, régi vízkőves fűtőszál cseréje, víztérben lévő összes tömítés cseréje, bojler feltöltése - nyomáspróba, bojler biztonsági szelep cseréje, bekötő csövek cseréje
150 literes - 200 literes39 000 ForintBojler tartályának felülvizsgálata, külső-belső alkatrészek felülvizsgálata, vízkő eltávolítása, tartály tisztítása, magnézium védőanód cseréje, régi vízkőves fűtőszál cseréje, víztérben lévő összes tömítés cseréje, bojler feltöltése - nyomáspróba, bojler biztonsági szelep cseréje, bekötő csövek cseréje
50 literes - 80 literes - 120 literes40 000 ForintBojler tartályának felülvizsgálata, külső-belső alkatrészek felülvizsgálata, vízkő eltávolítása, tartály tisztítása, magnézium védőanód cseréje, régi vízkőves fűtőszál cseréje, víztérben lévő összes tömítés cseréje, bojler feltöltése - nyomáspróba, bojler elektronika cseréje

További villanybojler alkatrész / szolgáltatás árak

TermékÁr
Bojlerrögzítő csavar megerősítése5 200 Forint
Nyomáscsökkentő szelep10 250 Forint
Bojler elzáró szelep5 300 Forint
Bojler biztonsági szelep cseréje MMG6 200 Forint
Inox bordás bekötőcső cseréje 2db6 250 Forint
Hőfokszabályzó vagy hőkorlátozó cseréje/db6 300 Forint
Belső villanyvezeték cseréje600 Forint
Alaplap cseréje6 200 Forint
Sarokszelep cseréje5 250 Forint
Meleg víz merülőcső csere5 350 Forint

FIGYELEM: az árak tájékoztató jellegűek. A konkrét probléma után tudunk 100%-os árat mondani. Amire a munka után természetesen jár a garancia. Amennyiben a felmérést követően, nem kéri a munkát, úgy 25.000 ft + ÁFA kiszállási költséget számolunk fel!

To top