Loading...

Gázszerelő 3. kerület Budapesten

gazszereles

Gázszerelő 3. kerület Budapesten 1 órán belül.

Üdvözöljük Önt a III. kerületben, ahol minden gázkészülék márkájának szakszerű szervizelése garanciával történik!

Szolgáltatási Területünk: III. kerület – Óbuda Békásmegyer Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Kaszásdűlő, Mátyáshegy, Mocsárosdűlő, Óbuda, Óbudaisziget, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak (egy része), Ürömhegy

Ingyenes Kiszállás Telefonon Elérhető: 06-70-234-2000

MINDEN Gázkészülék Márka Szervízelése Garanciával!

Megbízható gázszerelőt keres? Ne keressen tovább!

Gázszerelő munkatársaink 15 éve nyújtanak szakszerű segítséget meghibásodott gázvezetékek, gázkészülékek és gázrendszerek javításában, szerelésében, cseréjében, bekötésében, hitelesítésében. Teljes körű és kényelmes ügyintézést biztosítunk rövid határidővel, hitelesítéssel és anyagbeszerzéssel. Budapest területén belül díjtalan a kiszállás, és a szükséges alkatrészeket a legalacsonyabb piaci áron szerezzük be, számlával igazolva vásárlásainkat.

Cairox
Cairox
Caleo
Caleo
Calor
Calor
Cascade
Cascade
CLIVET
CLIVET
COMPUTHERM
COMPUTHERM
Concept
Concept
DAB
DAB
Daikin
Daikin
DEVI
DEVI
Dimplex
Dimplex
Electrolux
Electrolux
ELEKTRA
ELEKTRA
ELICENT
ELICENT
Elnett
Elnett
Evocool
Evocool
FÉG
FÉG


Legfrissebb cikkeink

A 2024-es Otthonfelújítási Támogatás: Új lehetőségek épületünk korszerűsítésére

Ubbink
Vaillant
Vaillant
Ventalp
Ventalp
Vents
Vents

STADLER FORM
STADLER FORM
Stiebel Eltron
Stiebel Eltron
STYLIES
STYLIES
Vigas
Vigas
Vigo
Vigo
VORTICE
VORTICE
Westen
Westen
Wolf
Wolf
Zehnder
Zehnder

Adax
Adax
Adey
Adey
AERIAL
AERIAL
AIRBI
AIRBI
AIRFREE
AIRFREE
Ariston
Ariston
Atlantic
Atlantic
Baxi
Baxi
BEHA
BEHA
Beretta
Beretta
Biasi
Biasi
Blauberg
Blauberg
BONECO
BONECO
Bonjour
Bonjour
Bosch
Bosch
BVF
BVF

Tagu
Tagu
TCL
TCL
Tekno Point
Tekno Point
Thermor
Thermor
Toshiba
Toshiba
TOSOT
TOSOT
Ubbink
Ubbink
Vaillant
Vaillant
Ventalp
Ventalp
Vents
Vents
Vigas
Vigas
Vigo

 

SENCOR
SENCOR
Spirotech
Spirotech

Fernox
Fernox
Fisher
Fisher
Fiskars
Fiskars
FixTrend
FixTrend
Fujitsu
Fujitsu
G-OLD
G-OLD
Glamox
Glamox
Gree
Gree
Hajdu
Hajdu
Hauser
Hauser
Heatcom
Heatcom
Heliosa
Heliosa
Hisense
Hisense
Immergas
Immergas
Intuis
Intuis
iRobot
iRobot
Italtherm
Italtherm
Kospel
Kospel

Levoit
Levoit
LG
LG
MASTER
MASTER
Midea
Midea
Mitsubishi-Zubadan
Mitsubishi-Zubadan
Nobo
Nobo
Ozonegenerator
Ozonegenerator
Panasonic
Panasonic
PROLITEC
PROLITEC
Remeha
Remeha
Riello
Riello
Samsung
Samsung
Saunier Duval
Saunier Duval

Gázszerelés: Gázkészülékek Rendszeres Karbantartása

Évente legalább egyszer ellenőriztesse gázkészülékeit velünk! Rendszeres karbantartással megnő készülékei élettartama, csökken a meghibásodások esélye, és a havi költségek is csökkenhetnek. Gondoskodjunk róla, hogy gázkészülékeinket szakember állítsa át téli vagy nyári üzemre, hiszen csak így garantálhatjuk, hogy biztosítónk ne utasíthasson el kárigényt probléma esetén. Régi típusú készülékek esetén érdemes elgondolkodni a cseréről, hiszen a magasabb javítási és karbantartási költségeken túl a szén-monoxid szivárgás kockázata is nő. Kollégáink energiatakarékos készülékeket ajánlanak a legalacsonyabb piaci áron. Ha fűtését cirkós rendszerre cserélné, szakembereink készséggel felmérik a költségeket és a megtérülési időt.

Gázszerelő Szolgáltatásaink:

 • Gázkészülékek, gázüzemű fűtőberendezések karbantartása, cseréje, üzembe helyezése
 • Gázkonvektor karbantartás, csere, üzembe helyezés
 • Gázbojler karbantartás, cseréje, üzembe helyezése
 • Cirkók, kombi-cirkók karbantartása, üzembe helyezése
 • Gáztűzhelyek bekötése, cseréje
 • Új készülék beszerzése
 • Szivárgások, hibák megszüntetése
 • Újépítésű ház, lakás teljes gázrendszer megtervezése, kivitelezése
 • Gázkészülékek éves karbantartása
 • Gázkészülékek, gázrendszerek légtelenítése
 • Gázóra csere, ügyintézés, hitelesítés
 • Műbizonylatos varrat nélküli acélcsövek felszerelése a hagyományos flexicsövek helyett

Gázszerelőink az alábbi márkákkal dolgoznak: REMS, VIEGA, DECUFIT, LOCTITE, SUPERSAN, AMASAN, SUDAL.

FONTOS: Árajánlatot csak személyes munkafelmérés után adunk, az ajánlattétel után nincsenek plusz költségek!

Ha kérdése van gázszerelés szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Gázszerelő szakembereink készen állnak segíteni!

Megfizethető Árak, Képzett Szakemberek a Gázkészülék Szervizében!

Hét minden napján, nap 24 órájában rendelkezésére állunk, még a hitbabajelentés napján a legrövidebb időn belül kiszállunk. Szakembereink felkészültsége garantálja gázkészüléke hosszú élettartamát és megbízható működését! Gázkészülék szerelés díjaink valamennyi budapesti és Pest megyei megrendelőink számára elérhető árfekvésben mozognak.

Szolgáltatásaink:

 • Sürgős Gázcirkó Problémák: Kiszállunk a legrövidebb időn belül, beleértve a hitbabajelentés napját is.
 • Beüzemelés és Éves Karbantartás: Ránk bízhatja a gázkészülékek beüzemelését és rendszeres karbantartását.
 • Gázkészülék Javítás: Kiszállási díjat külön nem számítunk fel, csak a munkadíjat.
 • Nagy Márkák Javítása: Arisston, Baxi, Beretta, Biasi, Chaffoteaux, Colibri, Demrad, Dég, Éti, Fagor, Fég, Ferolli, Gorenje, Hajdu, Héra, Hermann, őterm, Hoval, Hydrotherm, Idropi, Immergas, Indesit, Junkers, Kolibri, Lampart, Mora, Nextra, Ocean, Pelgrim, Quadriga, Radiant, Safoto, Saunier, Duval, Svt-w, Stiebel-eltron, Termomax, Termotéka, Vaillant, Vesta, Vezuv, Westen, Wolf, Zanussi.
 • Egyéb Gyártmányok Javítása: Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken a pontos típus és gyártó megadásával.

Garancia Vállalás: Minden egyes elvégzett munkánkra és beépített alkatrészre 6 hónap Garanciát adunk! Törekszünk a pontosságra és megbízhatóságra, valamint igyekszünk költséghatékony megoldásokat találni Önnek. Garanciát vállalunk minden általunk megjavított készülékre vagy cserélt alkatrészre, függetlenül a gyártmánytól és típustól.

Gázkészülék Beüzemelés és Bekötés: Vállaljuk új és használt gázkészülék szakszerű bekötését és üzembe helyezését. Gáztűzhely, kazán, cirkó, villanybojler bekötés rövid határidővel, kedvező áron, Garanciával!

Ne habozzon, ha bármi gyanúsat észlel gázkészülékénél! Munkatársaink a nap bármely órájában rendelkezésére állnak. Soha ne próbálja egyedül megoldani a problémát, mert az nagyon veszélyes lehet.

Gázszerelő kollégáink rövid idő alatt felderítik a problémát, elhárítják a hibát, és biztosítják a teljes körű megoldást. Gázszerelés terén ne habozzon, mindig bízza hozzáértő kezekre!

gazszereles

Gázkészülék hibák

A gázkészülékek számos hibát mutathatnak, és fontos azokat azonnal kezelni a biztonság és a hatékony működés érdekében. Íme néhány gyakori gázkészülék hiba, amelyekkel találkozhat, és amelyek szakértelmet igényelnek:

 1. Lángproblémák: Ha a láng nem megfelelően ég, vagy instabil, az számos problémát jelezhet, beleértve a szabályozóhibát, a légáramlás problémáit vagy a gyújtóelem problémáit.

 2. Gázszag: A gázszivárgás veszélyes és súlyos probléma. Amennyiben gázszagot észlelsz, azonnal hagyd el az épületet, és hívd a gázműveket vagy egy gázszerelőt.

 3. Nincs Melegvíz vagy Fűtés: Ha a gázkészülék nem termel meleg vizet vagy nem biztosít megfelelő fűtést, a hiba lehet a szivattyúban, a hőcserélőben vagy a gyújtási rendszerben.

 4. Gázóra Hiba: A gázóra hibái különbözőek lehetnek, beleértve a leolvasási problémákat vagy a gázszámla hirtelen emelkedését. Ezek a jelek arra utalhatnak, hogy a gázkészülék nem hatékonyan működik.

 5. Gyújtási Problémák: Ha a gázkészülék nehezen vagy egyáltalán nem gyújtható meg, az gyújtógyertya, gyújtótransformátor vagy gyújtóelektronika problémáira utalhat.

 6. Vízszivárgás: A kombi cirkók vagy más gázkészülékek esetében előfordulhat vízszivárgás a rendszerben, ami károkat okozhat és csökkentheti a hatékonyságot.

 7. Nyomáscsökkenés: Ha a gázkészülék nyomása nem megfelelő, az hatással lehet a hatékonyságra és a teljesítményre. A nyomásproblémák gyakran a gázcsövek vagy a szabályozóhibák miatt merülnek fel.

 8. Füstszín Változás: Ha a készülék füstje vagy lángja szokatlan színű, például sárga vagy narancssárga, az szén-monoxid kibocsátásra utalhat, és sürgős intézkedéseket igényel.

Ezek a hibák komoly veszélyeket jelenthetnek, és szakember beavatkozását igénylik. Ha gyanakszol a gázkészülék hibáira, hívd a szakszerű gázszerelőt azonnal, és ne próbálkozz otthoni javításokkal, különösen, ha gázszivárgást gyanítasz. A biztonság mindig az első!

To top